Palesztinia

 • Indította
  Témakör
 • #42775 Hozzászólás

  Csoki

  Kell magyaroknak vizum ide? Izraelben leszunk ket hetet, erdekelne hogy at tudunk-e menni valamelyik Palesztiniaba. Ezer koszonet!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #407683 Hozzászólás

  wagner

  Hebron

  en pont akkor voltam Hebronba és Jerikoba mikor 98 ban az egyik nagy Jeruzsalemi piac robbantas volt. Jerikoba este mar nem akartak beengedni( raadasul egy arab teherautoval stoppoltunk a check pointra ) de egy kicsit orditottunk mint a veszett fergek, hogy mi turistak vagyunk es nekunk ehez semmi közunk mi csak varost akarunk nezni. Negyed ora utan beengedtek. Hebron egesz bekes volt átsetaltunk mind a ket részbe hangulatos volt , elromlott a napszemüvegem
  wape
  wape

  #407682 Hozzászólás

  rkata

  palesztina

  1998 marciusaban setaltam at a Szent Gyorgy kolostortol Jerikoba, no problem. Amugy tenyleg sokkal olcsobb az arab busz, azt hiszem a Damaszkuszi kaputol. Hebronba is onnan jutottam el, szinten semmi gond, visszafele stoppoltam Palesztinabol Izraelbe az is konnyu volt. Semmi vizum nem kell, a checkpointon is inkabb az arabokat zaklatjak.

  #407681 Hozzászólás

  gagarin

  Mostanság

  Én néhány éve voltam ott, gond nélkül lehetett jönni-menni a “megszállt területeken”. Semmi vízum, v. ilyesmi. Néha lezárnak egy-egy területet/átjárót, aztán 1-2 nap múlva megnyitják, teljesen változó, hogy mikor tudsz hova átmenni, de általában nem volt semmi gond. Jeruzsálemben az arab buszpályaudvarról mennek mindenfelé a buszok. A legtöbb amivel számolni kellett az az, hogy belekukkolnak az útleveledbe egy check point-nál. Egyébként arab taxival is olcsón eljutsz ide-oda. Üdv, g.

  #407680 Hozzászólás

  buzás balázs

  Re: Palestin

  Szerintem hivd fel az izraeli kovetseget, biztosan szivesen segitenek. :)))

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Palesztinia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.