Palo Alto

 • Indította
  Témakör
 • #17023 Hozzászólás

  heni7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tudnátok segíteni?
  Palo Altoban szeretnék fél évet lakni, mert egy tanfolyamot szeretnék ott végezni. A tanfolyamra megvan a pénzem, de a megélhetésre megkell keresnem a pénzt.
  Mennyibõl lehet megélni egy hónapban?
  Mennyiért lehetne venni és fenntartani egy autót?
  Mennyi az albérlet? (egyedül szeretnék lakni.)
  Mennyit fizetnek mondjuk egy szállodai takarítónak, vagy konyhai alkalmazottnak? Vagy valami nem nagyon magasan kvalifikáûlt állásért?
  Hol tudok munkát keresni?
  :o) h (o.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #172119 Hozzászólás

  heni7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszönöm Bram

  freemailes

  #172118 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  email

  Kulduk egy emait address is freemail gondolom?

  #172117 Hozzászólás

  heni7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  huh

  lett volna a cím…és írtam is több kérdéses levelet, de vsznû az admin törölte ki, mert eltûnt.Nem kérdeztem semmi meredekt.
  Nem tudom hol kaphatnék választ a kérdéseimre.
  Azért nagyon köszönöm az eddigieket kedves Bram!
  :o) heni (o:

  #172116 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  PA

  Kedves Heni, Palo Alto a SF bay kornyekenek egyik legdragabb resze. Bar College Town- Stanford University szekhelye, a Studio vagy egy bedroom apartmentek sokba kerulnek, 1800+. East Palo Alto- meg csak a kornyekere se menj- sajnos nagyon lerobbant es szines kornyek. Bar a 101-hez kozel mar kezdik ujjaepiteni. Apartmentet inkabb Belmont-ban vagy Redwood Cityben keresnek- nagy szerencsevel, lehet studiot talalni 900-1000.00 korul. Kocsi fenntartasa leginkabb attol fugg hogy milyen arba gondolod a vetelt es persze ami sokba kerulhet ( evi 700-1200 ) az a biztositas. Munkat akarmelyik hotelban tudsz talalni, ha van munkavallalasi engedely, a hotelok mindig keresnek dolgozokat. Az oraber kb 9-12 korul.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Palo Alto
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.