papirok

 • Indította
  Témakör
 • #17153 Hozzászólás

  kica

  SZERETNEK AUTUOT VASAROLNI,DE ELEGGE MEGSZIGORITOTTAK AZ ATIRAST! HA VALAKI TUD SEGITENI, MONDJATOK EL HOGYAN LEHET ID KARTYAHOZ JUTNI ES SOCIAL SECURITY SZAMOT SZEREZNI!?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #172804 Hozzászólás

  Attila

  Kica nagybetui meg a SS#

  Az, hogy csupa nagybetuvel irsz olyan, mintha kiabalnal – ha esetleg nem tudnad. A szomszed neninek sem orditasz a kepebe, nem? Egyebkent a nagybetuket sokkal rosszabb olvasni mint a kicsiket, jobban farasztja a szemet, legalabbis az enyemet biztosan.
  SS#: En Indiana allamban kertem SS#-t kocsi vasarlashoz. Teljesen egyszeru lefolyasu volt az ugy. Csinaltattam egy ID kartyat, megvettem az autot es beadtam a kerelmet SS#-re annak erdekeben hogy a nevemre tudjam venni az autot. A beadas utan kaptam egy igazolast, hogy van ervenyes kerelmem, ezzel mar at tudtam iratni az autot.
  Biztositast is kell kotni ra, mai viszont nagyon draga, mivel meg nincs torteneted a biztositoknal. Meg raadasul kulfoldi vagy, mostansag ez nem jo omen az USA-ban amint hallottam.
  Sok sikert!

  #172803 Hozzászólás

  kica

  ss#

  SZERETEM A NAGYBETUKET!
  EGYEBKENT AZT HALLOTTAM, HOGY VALOBAN LETEZIK EGYFAJTA SS#, AMIVEL MUNKAT NEM VALALHATSZ, CSAK BERELHETSZ KULOMBOZO DOLGOKAT!UGY MINT APARTMAN, TELEFON…..EN IS SZERETNEK ILYET, ES A NAPOKBAN UTANA IS NEZEK. MAJD JELENKEZEM, HOGY MI UJSAG!

  #172802 Hozzászólás

  Gabor

  nokia

  Szia nokia!

  Melyik allamban adtak ki neked a SS# apartman berles indonkkal?
  Nekem ez a valos problemam de GA-ban elkuldtek,hogy ok turista vizumra nem adhatnak ha az utcan alszom akkor sem.
  Koszi.

  #172801 Hozzászólás

  nokia

  soci

  en viszont azt tapasztltam, hogyha van ervenyes feherkartyad, akkor beprobalkozhatsz a social/al. munkavallaloit nem fognak adni, de pl. azzal, hogy: te itt akarod elkolteni telet es a penzedet, de a szalloda tul draga es az apartmanbereshez social kell, amit minden tulajdonos ker, szoktak adni. igy van nekem is, ugyan sokra nem megyek vele.

  #172800 Hozzászólás

  TotyaFl

  ss#

  SS# azt nem fogsz kapni hivatalosan ha csak nem rendelkezel tanulo vizummal es munkavallalasival vagy nem jarsz itt suliba.
  ID barmelyik varosban sszerezhetsz hivatalos papirokkal- meg le nem jart utl es feherkartya- 2.5 doollar az ara Florida allamban.
  Ennyi.

  ui:NE IRJ MINDENT NAGYBETUVEL!!!!

  ui:

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: papirok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.