Paris – Lyon – Nice

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Paris – Lyon – Nice

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #35425 Hozzászólás

  Benjamin

  Bevallalos utitarsakat keresunk 3 hetes utvonalunk barmzly pontjara. Program: Louvre-tol kiindulva Nice-ben buvarkodassal befelyezve. kozben: Hajmereszto hullamvasut, Bungee-jumping, canyoning, ejtoernyos ugras (mi rendszeresen ugrunk, de ha te nem sebaj, itt belekostolhatsz egy-ket tandemugras erejeig) utkozben egy ropke pillantas a helyi latvanyossagokra es vegul tengerhez megerkezven konnyed buvarkodas Nice csodalatos vizein. Ha meg nem merultel, itt a nagy alkalom, hogy kiprobald :)
  semmi specialis felszerelesre nincs szukseg, par szemelyig mi is tudunk es berelni mindent lehet potom penzert.
  Magunkrol annyit, hogy ketten vagyunk es himnemuek 22 es 29 eletevvel a hatunk mogott, 3 hetes szabadsagunkat toltjuk Franciaorszagban es vallalkozo szellemueket keresunk. Ja, szinten par fo erejeig a szallast is tudjuk garantalni ami altalaban egy-ket csillagos apartmant takar.

Hozzászólás: Paris – Lyon – Nice
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.