párizs

 • Indította
  Témakör
 • #13620 Hozzászólás

  Dzsuli
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mi a párommal és a 9 éves gyermekünkel szeptemberben utazunk párizsba./Eddig ugy néz ki,hogy kocsival,bár annyi rosszat hallok a párizsi közlekedésröl,hogy kicsit megijedtem/.Disneylandbe szeretnénk menni és megszeretnénk nézni párizs nevezetességeit.Tudna nekem valaki segiteni,hogy körülbelöl merre nézzünk szállást elfogadhato áron?Jah és ami nagyon érdekelne,hogy szállást az foglaltassunk vagy elég ha már kinn vagyunk és akkor probálunk keresni valamit??

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #149464 Hozzászólás

  zsuzsa

  Párizs

  Csatlakozom az elõttem szólóhoz, akármelyik helyre el lehet jutni metroval Párizsban.
  Minden évben elmegyünk kétszer Párizsba a 12 éves lányommal, mintahogy most is november 24.-én. 1-3 zonás Paris Pass-ot szoktam venni,ami nagyon megéri.Minden látványosság megtalálható az 1-2 zonában. Szerintem is felesleges autoval közlekedni PÁrizsban.

  #149463 Hozzászólás

  Csicso

  Párizs

  Ja, hogy az autós közlekedésre gondolsz. Az lehet, hogy rossz, ott nem autóztam. Viszont szerintem az a legjobb, ha lerakjátok a kocsit, és gyalogoltok, mert nagyon hangulatos Párizs minden egyes utcája, tere, parkja, sikátora, a Szajna partja, vagy ha már fáradtak vagytok, metróra ültök, az olcsóbb is.

  #149462 Hozzászólás

  Csicso

  Párizs közlekedés

  Szia Dzsuli!

  Rossz a párizsi közlekedés? Én egyáltalán nem tapasztaltam, pedig 2 hetet voltam kinn! 14 metróvonal van, és szószerint bárhova eljuthatsz, csak metrón, ráadásul 1 metrójegy 1,5 Euró, amellyel korlátlan számú átszállást tehetsz! Egyébként a belvárosból szinte gyalog is elérhetõ a legtöbb nevezetesség.

  Hadd ajánljam Párizs oldalam: http://utazas-nyaralas.info/parizs, itt sok hasznos információ található Párizsról.

  #149461 Hozzászólás

  szállás

  A párizsi szállás forumra menj be, ott egy srác ad ki egy teljes apartmant a belvárosban 60 euro/ nap-ért.. ami hármotokra elosztva 20 euro/ fõ .. ennél olcsobbat nem fogsz találni, csak lepusztult közös fürdöszobbás “tömegszállást” az is 18 euro /nap/ fö-töl

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: párizs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.