Párizsi Szabadegyetem

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás Párizsi Szabadegyetem

 • Indította
  Témakör
 • #45374 Hozzászólás

  Drágisch Lánya

  Egy Párizsi Képzõmûvészeti Egyetem kerestetik.
  Kérlek segítsetek, ha tudtok. Összinformációm a következõ: Párizsban létezik egy Julien nevezetû képzõs szabadegyetem, ahova bárki ingyen bejárhat, részvehet az elõadásokon, szabadon rajzolgathat profi mesterek felügyelete mellett.
  Bármit tudtok, írjatok. Az is érdekelne, ha Spanyolban, vagy a tökéletes Itálában létezik hasonló. Köszi elõre is.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #433481 Hozzászólás

  Drágisch

  Collapsus?

  Jaj, ne! Ismerõs álnevem? Honnan tudod, hogy nick-e egyáltalán? Én tiszta, õszinte érdeklõdésû témát indítottam. Miért piszkítasz bele, és titulálod festészetem, és miért sértegetsz? Ismeretlen ismerõssel állok szemben? Egyébként nem tudsz megbántani, elég nevetséges leveled. Tudod mit, igazad van “collapsus” tökéletes név, én szarul festek, éppen ezért Párizsban lenne a helyem, hogy tanuljak, s hogy piszok jó legyen a hangulat Magyarországon, nélkülem! Remélem boldog vagy!!!

  #433480 Hozzászólás

  collapsus

  jobban tetted volna, ha mész

  Egy régebbi topicban, ahol valaki egyszer útitársat keresett, elképesztõen ostoba és rosszindulatú dolgokat írtál. Amúgy már elfelejtettem volna, de ez a szokatlanul idétlen nick megmaradt bennem. El tudom képzelni ennek fényében, milyen lehet a “festészeted”. Azért fontold meg, hogy elmész, rosszabb nem lesz ez a hely nélküled.

  #433479 Hozzászólás

  Drágisch Lánya

  Áááá dehogy!

  Végülis ráleltem a Julian Akademiára. Szósincs ingyenes oktatásról, szósincs szabadegytemrõl. Olyan a suli, mint nálunk a képzõ vagy az ipar. Ezúton köszönöm – kicsit megkésve – Robi válaszát, és segíteni akarását – amivel nem éltem, mert pont akkor találtam rá a sulira, és vettem fel velük a kapcsolatot. Õ már bizti kinn van, hiszen õ is ilyen pályán utazott, utazik. Én azt hiszem maradok itthon (egyelõre). Jelenpillanatban ugyanis megélek a festészetembõl. Persze a kinti tanulás másról szólt volna. Párizs akkor is szívem közepe marad, s ha tehetem, mint egyszerû túrista gyakran meglátogatom.
  Búcsúzom a fények városa szerelmeseitõl!
  Drágisch

  #433478 Hozzászólás

  Bognár Eszter

  Párizsban vagy?

  Kedves “Drágish lánya”!
  OLvastam, hogy még tavaly novemberben érdeklõdtél Párizs felõl. Ott vagy már? Én zenész vagyok és ott voltam tavaly
  szeptembertõl decemberig. Tavasszal , úgy néz ki visszamegyek. Írj mindenképpen!
  Eszter

  #433477 Hozzászólás

  Lánya

  Hogyne érdekelne

  Kedves Robi!

  Bármit tudsz, csak hasznomra lehet.
  Az ügyben eléggé elakadtam. A Francia Intézet széttárja karját, kérdõjellel a homlokán. A Julian Akademiáról annyit tudok, hogy piszok régóta létezik, és a mai napig mûködik.De ez csak egy pont. Nagyon megköszönném, ha adnál címeket. Írj akár a megadott emilcímemre.

  köszi

  #433476 Hozzászólás

  bob

  képzõmûvészet

  Szia !
  én tudok egy pár ilyen címet, ha érdekel !
  üdv
  robi

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Párizsi Szabadegyetem
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.