Párokat keresek Horvát országba

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Párokat keresek Horvát országba

 • Indította
  Témakör
 • #36743 Hozzászólás

  raptor

  Horvát országba utazunk a nyár végén a barátnõmmel és a költségek csökkentése, és a társaság miatt. Keresek fiatal párt, házastársat. Az ország Déli részérõl.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #357375 Hozzászólás

  mijovunk

  mindenki egy fedel alatt

  Nem tudom, hogy belefer-e ha egymas jelenleteben nyomjuk a fekvotamaszokat, persze mindenki csak a sajat parjaval. Az asszonyom eleg sikitos fajta. Ezt jobb kozos utazasunk elott tisztazni.

  #357374 Hozzászólás

  raptor

  No name -> No sex

  Az engem nem zavar ha az illetõ pár szexel. Sõt valahol természetesnek gondolom. De én megvagyok elégedve a párommal, és nem kívánok mással… És csak és KIZÁRÓLAG hasonló beállítottságú párt keresek.
  Aki párcserés, és hasonló nyalánkságok iránt érdeklõdik az nagyon eltévedt.
  Bocs ez van

  #357373 Hozzászólás

  Név nélkül

  A címzetnek

  Milyxen párokat keresel ?
  Szex párokat, vagy csak utazási párokat !

  Név nélkül !

  #357372 Hozzászólás

  raptor

  a cím

  hibás volt

  #357371 Hozzászólás

  Attila

  emil

  Függetlenül a fentebb történt megjegyzésektõl irtam neked/nektek emilt, ám a gép reklamált. Megtennéd, hogy írsz egy levelet az én cíímemre?

  Köszönöm.

  Attila

  #357370 Hozzászólás

  Raptor

  Re:wolfram

  Mégis csak visszatértem.
  Kedves wolfram!
  Az lehet, hogy a helyesírásban otthon vagy. De más téren, úgy néz ki jelentõs hézagok vannak az ismereteidben.
  Ahogy kuka mondta, létezik „szóvakság” még annak ellenére is , hogy te nem hallottál róla. Ezt a szaknyelv diszlexiának nevezi, ami gyakran párosul díszgráfiával. Talán próbáld ezen címszavak alatt keresni az értelmezõ kéziszótáradban. És miután alaposan áttanulmányoztat, csak akkor ,és csak akkor ítélj meg másokat az írásuk alapján.
  Lehet hogy számodra ezek begyakorolt szabályok. De másoknak nem biztos, hogy ennyire egyszerûen és gördülékenyen megy.
  Én Pl. nagyon jól rajzolok és számomra ez egyszerû és gördülékeny. És ha ilyen szûk látókörû lennék, lenéznék mindenkit aki akár megszakadhat de egy lovat sem tud lerajzolni jobban mint egy nyolcadikos kisdiák. És ez alapján ítélném meg, hogy intelligens vagy sem. Ugye most már érted miért nevetséges a hozzáállásod a dologhoz.
  Egyébként, hogy ismereteid tovább bõvítsem, Einstein is erõs diszlexiával küzdött. Az írása alapján a felületes ember könnyen rámondhatja, hogy mûveletlen bunkó. De ha tudod ki volt akkor egyetérthetünk abban, hogy ez messze nem fedi a valóságot. Én egyetemet végeztem és bár nem tartom magam egy fenoménnak de talán megütöm az átlagos ember intelligencia szintjét.

  T. kuka!
  kösz hogy szóltál az ügyemben. De nekem azért nem lesznek gátlásaim mások tudatlansága miatt. Én ezen már túlvagyok. Ismerem a hibáimat de tisztában vagyok az értékeimmel is.

  #357369 Hozzászólás

  jaj neked mert

  volframm!

  ha “a kognitív folyamatok nem ilyen szelektíven mûködnek”, akkor bizony maradsz a faludban!

  #357368 Hozzászólás

  wolfram

  kuka

  Nem sértettél meg, de nem is tudok veled egyetérteni, és az általad említett jelenségrõl most hallok elõször. Nehezemre esik elhinni, amit mondasz. Azért azt se hiszem, hogy ettõl komplexusa lesz bárkinek, itt kevésbé önérzetes emberek fordulnak meg, a közeg is mutatja.
  Szerintem a kognitív folyamatok nem ilyen szelektíven mûködnek, ha ugyanis elsajátítasz egy nyelvet, azt minden szintaktikai, grammatikai összefüggésével együtt teszed, vagy sehogy. Ezek jól begyakorolt szabályok, amiket szerintem nem lehet eltéveszteni. Lehet, hogy én betegesen helyesírás-mániás vagyok, ez van, de én pl. képtelen lennék olyannal utazni, aki alapvetõ nyelvtani hibákat vét, mert ezt súlyos mûveltségi hiányosságnak tudom be.

  #357367 Hozzászólás

  kuka

  wolframnak

  tudnod kell hogy letezik szovaksag ez azt jelenti hogy az illeto nem tudja megtanulni a helyesirast.
  azt hiszem en is ilyen vagyok,pedig 10 nyelven beszelek.
  a sved kiraly is ilyen…
  ha jo indulattal javitottad ki,kerlek ne tedd tobbet mert komplexusa lesz a sracnak es lemorzsolodik.
  kotekedni akartal akkor biztos irigy vagy mert valami okod van ra. NEM AKARTALAK MEGSERTENI…

  #357366 Hozzászólás

  Paróka

  ??

  Hova tünt, az amikor azt kérdezték, hogy
  ” Parókát keresek Horvátországba ” ?

  Kutyus

  #357365 Hozzászólás

  raptor

  re

  Úgy veszem észre most, hogy a többi témába is belenéztem, ez itt bevett szokás, hogy kioktassátok egymást. Úgy látszik ide csak nagyon hülyék, és nagyon okosak látogatnak.
  Továbbiakban ezért nem jövök vissza. Ha valakit érdekel a felhívásom, a címemre írjon.

  #357364 Hozzászólás

  wolfram

  szavak, szavak

  Bocs, de így írják: Horvátország, déli (tehát elõbbit egybe, utóbbit kisbetûvel). Ezek fontos dolgok, ha jó benyomást akarsz tenni.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Párokat keresek Horvát országba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.