Pasizós helyek az arab világban

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Pasizós helyek az arab világban

 • Indította
  Témakör
 • #2020 Hozzászólás

  Böbe

  Sziaztok! Merrefele lehet a legjobban pasizni? Tudtok olcsón repülöjegyet vagy szervezett utat ilyen helyekre vagy utazási irodát, amie ilyen utakra specializálódik? Nyáron mennénk hárman.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 24
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #65984 Hozzászólás

  xy

  melyik az az iroda?

  Melyik az a bizonyos iroda??????????? :)

  #65983 Hozzászólás

  hilinin

  Vélemény

  Nekem is egy arab pasi tetszik,szal megértem azokat a csajokat akik imádják õket.Aki nekem tetszik srác,nem a külseje,hanem a viselkedése miatt vonzó…Mindig bókol ,amire a magyar pasik ugyebár képtelenek,vagy max. ha mégis teszik a szépet azt is bunkón(pl. jó a melled vazze)…Míg a magyar pasik így ismerkednek:,,Csá jó segged van,dugunk?”…Addig egy arab fiú inkábbígy:,,Helló nagyon szép szemed van…”Olyan apróságokat is észrevesznek ,amiket egy magyar soha(parfüm,gyûrû stb.)Mindig van egy kedves szavuk hozzád,és a bókjaikkal az amúgy rossz napodat is feldobják.Ezenkívül aki nekem tetszik pasi nagyon jó humorérzékkel van megáldva,és az akcentusa,kissé hiányos magyartudása is írtó szexi…Összeségében sokkal érzékibb mint akármelyik magyar fiú,és látszik rajta a gyöngédség…Ha a kapcsolatunk nem is fejlõdik tovább(bár remélem fog),akkor is hálás leszek a sorsnak ezért a szuper flörtért…
  Ja és amúgy a faterját is ismerem,sõt van,hogy a szeme láttára flörtölünk,és õ is mindig nagyon kedves velem…

  #65982 Hozzászólás

  Brahim

  Nincs ebben semmi rossz…

  Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valakinek csak az arab pasik jönnek be. Valakinek pl. csak szõke, vagy vörös, vagy fekete barátnõje van, és kész. Nincs ezzel semmi gond…Nem kell emiatt egybõl leharapni a másik fejét, és nem is kell leqrvázni.

  #65981 Hozzászólás

  jázmin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  melyik ez az iroda?

  kérném sürgõsen elküldeni az iroda nevét!sadije@freemail.hu szeretnék ezen minnél hamarább résztvenni.szép napot!

  #65980 Hozzászólás

  Mona

  mindenkiben

  van eloitelet, aki azt mondja hogy benne nincs az meg naiv vagy fiatal. Miert gondoljuk azt hogy a rasszizmus csak a feherek praktikaja? Az ut ketirannyu.

  #65979 Hozzászólás

  Anginga

  Fez

  Melyik az az iroda?

  #65978 Hozzászólás

  igen

  csak

  míg mo.on a magyarok közt hál’ Isten elég kicsi az eltejedettsége, az (fõleg fekete) afrikaiak között meg elég nagy.Ez nem rasszizmus,ez tény.
  Az meg hogy azt mondják erre amiket írogattok hogy ‘gáz’ az nem a hatalmas “rasszizmus” (milyne divatos szó manapság,nem?) miatt van hanem mert némelyek nem nõhöz méltóan viselkednek.Szerintem legalábbis.

  #65977 Hozzászólás

  Nikcike

  Lénának

  Remélem ,hogy a rasszimust,nem miattam írtad,mert nekem is van arab barátom,igaz ,hogy csak Tunéziában:( Bocsi,szerintem,akkor tényleg félreértettelek.És tényleg nem vagyok rasszista.Itt Magyarországon is vannak afrikai ismerõseim.Szóval,csak annyit akartam,hogy az igazit,bárhol elkaphatja az ember,lehet õ fehér,fekete,vagy bármi,vagy akár magyar,kínai,nigériai,tunéziai:),vagy akármilyen.

  #65976 Hozzászólás

  rasszizmus

  nos a

  a boldogtalan és sikertelen emberek hobbija

  #65975 Hozzászólás

  léna

  Nikcike

  Sorry, engem nem körülrajonganak, hanem 4 éves kapcsolatom van.És maximum õ rajong körül.. jövõhónapban lesz az eskvü. szerintem kicsit elbeszéltünk egymás mellett, vagy talán nem fogalmaztam érthetõen! Én nem mondtam egy szóval se, hogy arab pasik tökéletes egytõl egyig. Sõõõõt. Nagyon jól tudom milyen parasztok is tudnak azok lenni, és úgy lökik a sódert,hogy hajjajj, és persze kamuznak is. Én itt nem errõl beszéltem, hanem hogy lehet hogy valaki tényleg lehet boldog egy arab fiúval, én legalábbis az vagyok, és eszembe sincs ezen változtatni. És ettõl még nem vagyok szar ember. Mert egy arabot szeretek. Ha itt spanyol fiúkról vagy olaszokról beszélnék, biztos nem lenne mindenki úgy odáig, hogy huh de gáz. Ebbõl is látszik, hogy mennyire nagy a rasszizmus itthon.

  #65974 Hozzászólás

  Fez

  létezik ilyen iroda

  Van egy utazási iroda, amelyik csak nöknek szervez utakat, ha jól tudom Egyiptomba, Szíriába és talán Szaudi-Arábiába. A találati arány nagyon jó, csak kevesen jönnek haza. A szerencsésebbek még álláshoz is juthatnak a bárokban, szórakozóhelyeken. Többen vannak, akik sok évig maradnak, de vannak, akik sose jönnek már vissza.

  #65973 Hozzászólás

  Nikcike

  Mindenkinek

  Sziasztok!

  Nem értem,hogy miért veszekedtek ennyire ezen a témán.Én is tökre bírom az arabokat,de azért azt nem jelenteném ki,hogy európai szóba sem jöhet.Jó,én megértem Lénát is,meg Amirt is,de abban igaza van Amirnak,hogy nem találkoztál még össze az összes európai ill. magyar pasival,és szerintem mikor kint vagy,akkor érzed leginkább nõnek magadat,mert ott körülrajonganak,itthon meg nem bizti,hogy annyira,de kint nem csak Téged,hanem minden más lányt is.Ezt tapasztalatból mondom.Gondolom Léna,te már csalódtál párszor itthon,és nem bízol meg az itteni pasikban,de hiába általánosítasz Európában,mert felesleges,mindenhol találsz számodra megfelelõ pasit(bármely kontinensen és bármely országban).

  #65972 Hozzászólás

  amir

  viszlát

  visszafele ne is vegyél repjegyet;)
  biztos a csúnya ronda bunkó magyar pasikkal van a gond, királylány, te tökéletes vagy:)) az amir pedig férfinév te észkombájn ha már “annyira ismered” az arabokat ezt tudhatnád.Amúgy kinn csak egy leszel az európai ribik közül (ez az õ véleményük,nem az enyém,dehát mea culpa akkor is annak számítasz kint).Hajrá!!!!!!

  #65971 Hozzászólás

  léna

  amir

  Benézted, nem ment végig rajtam senki. 23 éves vagyok és 3 férfival keveredtem “olyan” sexuális kapcsolatba, de azt hiszem neked ehhez meg nincs közöd. CSak gondoltam tudatom veled, hogyha azt hiszed én az a csaj vagyok aki kefél mindenkivel aki 2 szép mondatot mond neki, akkor nagyot tévedtél, mert nem az vagyok:) De ne is akarok neked semmit se bízonyítani. Én nekem ez a véleményem, neked meg nem. további sok sikert az itthoni szupi palikhoz. Nekem meg engedd meg ,hogy ott legyek boldog és azzal akivel szeretnék. Meg másoknak is:) pá

  #65970 Hozzászólás

  amir

  ja,

  fogalmazási stílusod meg 70 es IQ ról árulkodik, szerintem menj is ki, itt már biztos minden fiú végigment rajtad hogy kijelenthesd nem jönnek be az itteniek..

  #65969 Hozzászólás

  anginga

  butaság

  Én a helyedben nem jelenteném ezt ki ilyen határozottan:)

  #65968 Hozzászólás

  Smith

  savanyú a szõlõ

  általáaban azok mennek ilyen helyekre, akiknek nem jut európai férfi.

  #65967 Hozzászólás

  léna

  asd4

  Azért, mert egy lány arab fiúhoz vonzódik, attól még az nem egy rektes, koszos, igénytelen, csúnya nõ. Nem lehet felfogni azt, hogy vannak akik nem szeretik az európai férfiakt?? Mert én special hányok tölük. Kinézetük miatt fõképp, de a stílusuktól méginkább. Nekem volt már 5 éves kapcsolatom is magyar fiúval, de rájöttem, hogy nem az az igazi. Én nagyon bírom az arabokat, nem csak pasikat, csajokat is meg idõsebb krosztályt is. Mert jófejek és nem olyan lekezõlen prosztók mint ahogyan itthon az emberek. Nézzenek magukba azok, akik fikázzák az arab hapsikat, mert nem biztos ,hogy minden magyar csaj egy ocsmányság és ezért rohan arab országba pasinzi. Ez nektek szégyen pasiknak, hogy ti nem tudjátok megadni azt amire egy nõ vágyik. Amugy nem egy és nem kettõ lányt ismerek személyesen , meg láttam kinn sok példát is. Olyan csajoknak vannak arab paliaik, hogy szerintem te meg nyalnád mind a tíz újjadat, ha egy olyan nõ szóba állna veled egyáltalán(ha férfi vagy) de ha nõ vagy , akkor meg csak szeretnél úgy kinézni.

  #65966 Hozzászólás

  asd4

  lol

  ugyanez meg a külföldi fórumokon, valahol már külön weboldal is van erre! Sok olyan lány,akit hazájában még bottal sem piszkálnak be, de az araboknál biztos talál valakit, aki jól megpakolja.
  2. variáció: szimplán qrvák,akik szeretek,ha egy csoport arab fiatal jó kis gangbangban elrendezi

  #65965 Hozzászólás

  Szandy

  engem is érdekel ez az utazási iroda

  Légyszi írjátok meg a címét!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 24
Hozzászólás: Pasizós helyek az arab világban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.