Patagonia felfedezese kocsi nelkul

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Patagonia felfedezese kocsi nelkul

 • Indította
  Témakör
 • #25105 Hozzászólás

  Fredi

  Mennyire megy a dolog?

  Vonattal, busszal, stoppal, hajoval…?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #296526 Hozzászólás

  Sajo

  Nagyon egyszeru

  Argentinaban nagyon jo a buszkozlekedes. Persze neha repulni is lehet, mert az sem olyan draga (de a busz elvezetesebb, bar kicsit lasabb).

  Az Utleirasban irtam a Patagoniai utamrol, abban bovebb infot is talalsz.

  Sajo’

  #296525 Hozzászólás

  Abigel

  Fredinek

  A repülõn kivül a buszt is javaslom neked, mivel elég jó buszok közlekednek hosszútávon. Én a Argentinából – Chile-be mentem át egy busszal – Baricloche éritésével.

  #296524 Hozzászólás

  sax

  tökéletesen

  mûkszik. fõként patagónia viszonylatban. érdemes buenos airesben komplett b.a.-calafate-ushuaia-punta arenas-b.a repjegyeket megvenni, meglepõen olcsó. lehet még persze hozzátenni egyéb desztinációkat ami téged érdekel. patagónia király hely, buenos airesben pedig jók a csajok, meg mondjuk érdemes egy boca-river plate ( vagy az éppen aktuális ellenfél ) rangadóra kimenni a Bombonerába, ha érdekel a foci. az is felejthetetlen élmény.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Patagonia felfedezese kocsi nelkul
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.