Pattaya Images: meghekkelve

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Pattaya Images: meghekkelve

 • Indította
  Témakör
 • #42795 Hozzászólás

  garfi

  Éveken keresztül a nagyjából békés pattayai fórumlét véglegesen felborult. Pár nappal ezelõtt a http://www.pattaya-chat.com fel lett törve és aki megnyitotta az oldalt az tucatnyi vírust kapott. Tegnap az én fotó oldalam lett megsemmisítve, törölve minden feltöltött fotót és az egész webszájtot. Bizonyíték nincs, de nyílt titok, hogy a nemrég indult, agresszív, üzleti érdekeket képviselõ fórum üzemeltetõi állnak a dolog mögött.
  Az tagoknak köszönöm az eddigieket, sajnálom, hogy minden megsemmisült. Pár héten belül újraindulunk a nulláról egy új, sokkal jobban használható és biztonságosabb szoftverrel.Amint lesz valami konkrétum jelezni fogom itt. ( a tagok listája is megsemmisült, úgyhogy nem tudok hírlevelet küldeni )
  Készítsétek a képeket, hogy amint újraindulunk töltsük meg élettel az új szájtot.

18 hozzászólás megtekintése - 1-18 / 18
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #407934 Hozzászólás

  Garfi

  ah…

  Sok a nagy száj és kevés a tett…

  #407933 Hozzászólás

  Ford

  nem lehetne úgy…

  …elintézni a dolgot, hogy vmi illetékes hatóságnak bejelenteni, hogy 18 éven aluli lányok is vannak az oldalon?
  nem tudtam hozzáférni, de 100, hogy lehetne olyat találni akármilyen pattayás siteon, max “mi” majd odafigyelünk, hogy nehogy elõforduljon.

  #407932 Hozzászólás

  garfi

  info

  Nnaszóval, pár új info. Egy belsõ ember a http://www.pattayasecrets.com – tól írt nekem egy privát emailt, mivel õt is felháborította az, ami történt, ahogy fogalmazott van még benne becsület.
  Guano a hack támadás másnapján bekerült a comitee-be, ami azt jelenti, hogy belsõ ember lett. ( a tagok lapján látható ) Amiért ki kellett múlnia a Pattaya Imagesnek, az ez az oldal:
  http://www.mongersmedia.com/photopost/
  Amit a secrets egyik fõ befektetõje HILLY üzemel, akinek én konkurrencia voltam, mert ingyen voltam és szabad voltam mindenki részére.
  Szóval ennyi.. Mûvelt és jó hekker kerestetik viszontválasz céljából ;-)

  #407931 Hozzászólás

  garfi

  guano

  Sajnos minden elveszett, így a logok is, IP címek, minden. :-( Már próbáltam neki küldeni e-mailt a secreten, a válaszban benne lenne a címe, de érthetõ módon nem válaszolt nekem.
  Amúgy igen, sokáig tag volt az Imagesen, mindent kommentált, állandóan nyüzsgött, habár nem nagyon töltött fel.Én nem szóltam semmit, hadd szórakozzon. Aztán amint tag lett a secreten bevadult és nyilvánosan elkezdett gyalázkodni, fikázni az Imagest, látványosan töröltette a tagságát. Többen írták, hogy privát üzenetekben is zajongott.

  #407930 Hozzászólás

  CCharlie

  harc?

  Én is mérhetetlenül sajnálom, hogy letörölték a sok képet, ez olyan barbár pusztítás volt, mint bemenni egy bárba és szétverni azt a védelmi pénzért. De ezzel az email cím megszerzéssel és vírusküldéssel szerintem nem sokra lehet menni, mert nagy valószínûség szerint valami ingyenes webmailt használhat.

  A Guanteen név nekem is ismerõs a képtárból, ha így van, akkor viszont a logokból már vissza lehet keresni mikor, honnan jelentkezett be. Az IP-cím egy fokkal hasznosabb adat. Persze ha a logokat nem törölte a hacker, vagy van korábbi mentés a logokról.

  #407929 Hozzászólás

  coralgraph

  Garfi

  Ha kesz lesz az uj oldal akkor en is felteszem a kepeimet ujra ,nekem tobb mint 200 kepem volt fenn,mellesleg Guanteen aktiv volt a te oldaladon is Garfi

  #407928 Hozzászólás

  Ford

  nem tesz…

  …semmit, mivel az én képeim commentjeim is fenn voltak, bár tudom hogy te sokkal többet dolgoztál vele, mivel te vagy a honlap gazdi.
  Mail címét el tudnád küldeni az enyémre?(therealnapsterkukacfreeméjlponthu)
  Meg fogja kapni a magáét.
  Sztem ha az összes júzer aki töltött fel vmit vagy akár csak szimpatizáns összefogna,,,,,
  Utállom, ha pár bohóc tönkreteszi másnak a szórakozását, meg fõleg ilyeneket, hogy jótékonysági akció keretében belül gyûjtenek maguknak, pedig a thaiok(jórésze) bõven rászorulna. Az ilyen csak élõsködik máson, utcán meglátnám leköpném.

  #407927 Hozzászólás

  garfi

  Ford

  kocce a támogatást.. :-)

  #407926 Hozzászólás

  Ford

  nem tudod

  a mail címét vagy akár többet is?meg lehetne bombázni.
  Már regeltem, próbálom kicsalni tõle, eddig nem jött válasz.

  #407925 Hozzászólás

  garfi

  azóta…

  Nnna elég volt… a még meg senem jelent oldalam már meg lett fenyegetve, hogy törölve lesz… A fenyegetõ GUANTEEN az eddíg jótékonyan a homályban hagyott http://www.pattayasecrets.com fórumáról.. A fenyegetés, mint hivatalos committee jött…

  #407924 Hozzászólás

  garfi

  nem kell elkerülni…

  … én is irogatok, mert a tagok nagyrésze normális. van pár nagyon mohó és pénzéhes pasi, akik alapították a fórumot, kifejezetten azzal a céllal, hogy reklámozzák a juniusban nyíló bárjukat. Ezzel nincs baj, ezt tette az FLB is, de demokratikusan. A baj azzal van, hogy megpróbálják lehúzni a tagokat ( pl. a kamu jótékonysági gyûjtés ) hogy gátlástalanul törölnek mindent, ami nem a szájuk íze szerint van, naponta tiltanak ki régen ismert “old hand” -eket, akik kérdezni mernek némán, sunyulva… Az a baj ezzel, hogy az odaözönlõ newbiek hamis információkat kapnak és ezt a fórumot tekintik autentikusnak, mert nem ismernek mást.
  De a legnagyobb baj az, hogy megtámadnak más oldalakat, ami nem tetszik nekik. Amúgy a http://www.pattaya-chat.com on végig lehet követni a sztorit…. Pl. aki hozzászól a pattaya-chaten azt eleve letiltják 2033-ig.
  Hozzáteszem, én nem vettem részt a fórumháborúban, igaz néha hozzászóltam amikor már nagyon hazudtak. Egyszer kitiltottak, de aztán visszavettek, mert tudták, hogy szelet tudok kavarni a tagságom között. Most már nincs tagságom, nincs weboldalam… Az egyik modi a weboldal születése óta fikázta a weblapom és most eljött az õ ideje, mert a Pattaya Talks-on nem engedték nagyon elfajulni, az új helyen viszont nagyon királykodik. No mindegy, nem akarom ragozni, akit érdekel az új hely regeljen be a http://www.pattaya-chat.com on és elolvashat mindent. ( OK, kissé eklektikus a fórum, de legalább szólásszabadság van )
  Amúgy a hobby kifejezéssel semmi bajom, hiszen valóban csak a hobbim volt, semmi anyagi elõnyöm nem származott belõle, csak a sanuk a 7000+ tagnak… és nekem ;-)

  #407923 Hozzászólás

  CCharlie

  Garfi

  A szerverrõl pedig ezek szerint nem készült biztonsági mentés rendszeres idõközönként, sajna az ilyen hobbi projekteknél ez egy reális veszély. Ne értsd félre, hobbi projekt alatt azt értem, hogy nem a pénzkeresés volt a célod az egésszel, hanem csak a sanuk.

  Ha nem titok és nem veszélyes rád nézve, elárulnál valamit errõl az új társaságról és ügyeikrõl? Hogy tudjuk mely helyeket érdemes elkerülni. Gondolom, ezek az emberek nem tudnak magyarul, így ha itt leírsz valamit, azt úgyis csak mi értjük.

  #407922 Hozzászólás

  garfi

  Ccharlie

  A http://www.pattaya-chat.com már OK, õket egy hacker vírusozta le, de már minden OK ott.
  Az én oldalamat is egy hacker nyírta ki, nem én csesztem el. A szerveren más szájtok is sérültek, de a webmester szerint kifejezetten az én weboldalamra utaztak.
  Mindkét oldal szálka volt egy bizonyos fórum pár tagja szemében. A pattaya-chat azért, mert nem cenzúrázzák az ottaniakat, szabadon lehet dumálni mindenrõl. Az én szájtom meg azért, mert mindent egy kézben akarnak tartani. A Pattaya Talks is meg van félemlítve, náluk sem lehet megemlíteni sem semmit, ami az új társaság üzleti érdekeit ( lenyúlások, kamu jótékonysági gyûjtések etc )sérti. Amúgy nem rossz fórum az említett sem, de van pár vérgenya tetü… lásd a módszereiket.

  #407921 Hozzászólás

  Ccharlie

  szomoru hir

  Döbbenetes és szomorú hír! Bár nem teljesen értem, hogy mi történt.

  Garfi, ha megnézted a http://www.pattaya-chat oldalt, akkor kaphattál vírust az otthoni gépedre. Hogy törlõdött ezután a pattaya.dumcsi.com? Az is az otthoni gépeden lett volna?

  Milyen böngészõvel nézted? Én a napokban voltam a pattaya-chat oldalon, nem kaptam vírust. Persze lehet, hogy az én tûzfalam, víruskeresõm, vagy éppen a firefox védett meg. De most be is paráztam, nem megyek rá a pattaya-chat oldalra. Majd megnézem egy netkávézóból :-)

  #407920 Hozzászólás

  garfi

  sshhh…

  Pisti, egészen pontosan tudom, hogy kik tették. Írj lécci egy emilt ide garfi@sanuk.info és megadom a koordinátákat.
  Az én szájtom megsemmísítése elõtt egy konkurrens fórumot vírusoztak le, úgy hogy aki odament kapott vagy egy tucat vírust.
  Amúgyis nagy hekker keresésben vagyok ;-)
  Igen Veterán, népszerû volt – béke poraira – több, mint 7.000 tag volt 7.000 + képpel.
  A jó hír: A webmester, aki eddig is csak barátságból adta a szoftvert, a tárhelyet, mindent megigérte, hogy egy sokkal jobb proggival ujraindulunk. Lehet majd egyszerre több képet feltölteni, könnyû lesz a linkelés és sok más, az életünket megkönnyítõ funkció. Az ígérete szerint pár héten belül ujraindulunk :-)

  #407919 Hozzászólás

  Ford

  pont most

  kezdtem gondolkozni, hogy kiveszek 2 szabad napot, meg bekészítek magamnak 2 napi száraz élelmet a gép mellé és akkor is feltöltöm azt az ominózus 1000 képet. EZ kb. olyan lett volna, mint mikor tavaly elött közel 100 oldal utinaplómat hogytam egy buszon Laoszból BKK-ba. Utánna nem írtam egy sort sem…
  Az ilyen embert(eket) meg kéne úgy hackelni, hogy a hardware is elszáll, nem csak az anyaga.
  Sztem ki kéne tûzni vmi vérdíjat ezekre a köcsögökre, hogy k*rják seggbe õket akár virtuálisan akár “live” is. Részemrõl 20euróval hozzá tudnék járulni a nemes célhoz.
  Bocs akinek túl konkrét volt, de át tudom érezni a helyzetet, felhúztam magam, na!

  #407918 Hozzászólás

  Veterán

  Nagyon

  Utálom azokat akik mások munkáját, szorakozását tönkreteszik. A képes forum nemzetközi szinten is nagyon népszerü volt!!! Tedd fel valahova ezt a szövegedet angolul is a gyanusítottak megjelölésével.

  #407917 Hozzászólás

  Pisti

  Garfi

  Ez nagyon szomoru hir.Nem tudnad elarulni az elkovetoket odakuldenek nehany 200 kilos virust.Az o oldalcimuket is add meg legyszi.Szoljal ha kesz az uj oldal es beindulunk.

18 hozzászólás megtekintése - 1-18 / 18
Hozzászólás: Pattaya Images: meghekkelve
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.