Pattaya: képek, kaják, csajok egyebek

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Pattaya: képek, kaják, csajok egyebek

 • Indította
  Témakör
 • #40860 Hozzászólás

  Garfi

  Tekintettel arra,hogy eléggé beindult a Pattaya téma, hosszú lett az eleve eltévesztett címû elõzõ topic és onnan már több információ elévült ezennel ünnepélyesen augusztus 20. alkalmából megnyitom ezt az új topicot ;-)) Innen onnan összemásolva, hozzáírva megpróbálom összefoglalni az elõzményeket, úgyhogy ha valami logikai bukfencet találsz ebben a beírásban,az az én figyelmetlenségembõl adódik,ne keress más okot.
  Mielõtt kérdeznélvalami triviálisat kukk be ide:
  http://www.pattaya.lap.hu
  A képgyüjtemény, már több,mint 5000 képpel:
  http://pattaya.dumcsi.com
  Garfi kiadó condoja:
  http://www.pattayacondo.try.hu/
  Bank kártyák: a vásárlás ingyenes,az ATM-bõli készpénzfelvétel a díjköteles.Egyik ATM sem kér soha semmit, azaz mindegyik ingyenesnek tûnik, DE itthon a számládon a számlavezetõ bankod bizony akár komolyabb összegeket is levonhat az ATM használatért. Ha nagyon jó az árfolyam,akkor felveszek egy nagyobb összeget és berakom a Ayuddhaya bankos számlámra és onnan veszem ki ATM-bõl az Ayhuddhaya számlámhoz tartozó ATM kártyámmal ingyenesen. Ha magyar kártyát használsz akár az Ayuddhaya-nál, akár máshol ingyenesnek fog tûnni, de nagy valószínûség szerint az itthoni számládra rá lesz terhelve a kártyahasználat, méghozzá a magyar bankod által meghatározott mértékben. Ha valaki kimegy 1-2 hétre, akkor tulképp mindegy, de ha sokat jársz ki vagy hosszú ideig vagy kinn, akkor megéri nyitni egy helyi számlát. 15-20 perc alatt kész van kártyával együtt. Nekem felajánlották a VISA kártyát, pedig se munkavállalásim, se ottani jövedelmem, se semmim. Persze gondolom debit kártyát és nem hitel kártyát. Nekem nem kellett, mert van hazai úgyhogy nem kértem csak egy ATM kártyát. A kártyacsalásokról hallottam, de az van mindenhol, be kell állíttatni egy alacsony limitet. Az Ayutthayánál van lehetõség kérni értesítést emailban és SMSben, ha apad a számlád és akkor azonnal letilthatod. Könnyen kezelhetõ a netes felületük is, ahol mindent beállíthatsz. Itthon is csak a letiltás után él a biztosítás.
  Csajok:Ahogyan nekünk, farangoknak is más és más jön be, ugyanúgy a thai csajoknak is. Aranyba kell önteni Veterán szavait: ” Hagyjuk a sztereotipiákat” Mert nincsenek. Ismertem olyan lányt, aki egy kétlábonjáró pénzbedobó automata volt, ha nem jött a lé, akkor kimerült az elem és találkoztam olyannal is, akit nem lehetett levakarni, inkább ingyen jött és ajándékokat hozott nekem. Találkoztam hidegen számító csalóval és meleglekû igazi baráttal. Figyi.. azé’ mert keskeny a szemük és bárokban dolgoznak, farangokkal járnak dugni, attól még õk is emberbõl vannak. ( Most felejtsd el az itthoni prostitúciót, mert köze nincs hozzá, senem az eurotrash kurvákhoz ) És még egy tévedés, nem nagy álmodozók a thai lányok. Nagyon praktikusak, ugyanakkor azért, hogy jó arca legyen akár egy heti keresetét feldobja akár a saját bárjában, hogy meghívja a többieket. Lásd a lufis estéket a bárokban, ahol a csajok fizetik a farangoknak az ingyenvacsorát. ( nem, nem reklám, mert több megy el, mint amennyi bejön, hanem buli… ) Az kétségtelen, hogy a nagyképûsködõ, hangos vadbarmokat ignorálják. Személyesen láttam amikor egy nagyhangú, ordenáré angol ( mellesleg fiatal és jóképû ) srác a nyolcadik ezrest rakta le az asztalra és a lány kedvesen mosolyogva intett nemet. ( az pedig nagyon nagy pénz )
  Walking street. A helyi Váci utca kiülõs bárokkal és a GOGO bárok nagyrészével.
  Soi 7-8 Nyitott bárok az utcára néznek. Változó a hangulat, inkább túristás.
  Soi 2. Ugyanaz, mint a Soi 7-8, de jobb hangulattal ( általában )
  Soi 6. Oda ne menj.
  ( sör 45 – 120 BHT, lady drink 90-140 bht ) Belépõ sehol nincs !!!
  Bar fine ( amit a bárnak fizetsz,mert elviszed a dolgozóját ) 2-300 BHT a beerbarokban, 500 BHT a GOGOkban
  Zsebpénz ( amit a lánynak fizetsz ) Short time ( ST, addig tart, amíg tart, de nem alszik ott, vagy reggel 8-kor felöltözve ébreszt,hogy akkor menne ) 500 BHT a beerbaros csajoknak, 1000-1500 BHT a GOGOs csajoknak. Long time ( LT, ott alszik, akár egész nap veled van ) 1000BHT a beerbarokban, 1500-2000BHT a GOGOkban. Ami ezek felett van az lenyúlás.
  Kaja, pia: Ha tengeri herkentyûk, halak a cél a Lobster Pot egy felkapott nemigazán jó hely. A Nang Nual kissé feljebb a Walking streeten ezerszer jobb. Abból is az a jó, amelyik nem a tengerparton van, hanem az út túloldalán. Lehet kész tálakat is kapni, de az igazi az, ha te magad válogatod össze a nyers hozzávalókat ( halakat, rákokat, kagylókat stb. plusz zöldségeket). Adj hozzá pár chilit és egy nagy maroknyi fokhagymát. Ebbõl õk tudják, hogy mit akarsz és csodában lesz részed. Ajánlott specialitás még a Lobster thermidor. Viszont itt nem biztos hogy lesz hely a szabadtéri részen.. khm…;-)
  Éttermekben ( strandon ) kipróbálandó kaják: Tom Yum Khung – bazi erõs rákleves vagy a Tom Yum Talay, ami ugyanaz, csak van benne mindenféle tengeri herkentyû. Tom Ka Gai – csípõs, kókuszos csirkeleves ( rizzsel kell enni ) Pad Thai ( sült tészta ) Chinese fried noodles ( a with gravy opció annyit tesz, hogy nem száraz, hanem levesben van )
  Local helyek: A kedvenc: Thepprasit road, Thappraya road sarok ( lógnak a kacsák ) külön kell kérni a nudlilevest kacsával, mert így két szomszédos étterem összemûködésébõl születik meg a lakoma, plusz sültkacsát rizzsel hozzá. Thappraya road, amikor az út élesen lekanyarodik a Jomtien strand felé a sarkon a VT2 bejárata után balra, nem sokkal a túloldalon. Jomtieni piac ( tenger gyümölcsei kókuszdióban ) Jomtien soi 7 piac felõli végén, Másik kacsás hely majdnem Jomtien strandnál a bal oldalon, lefelé, kis nagyon szutyok helyi kifõzde isteni kacsalevessel. Jomtien tengerpart elején a strandnál az beach út túloldalán kérni Chicken satay-t sam-tom-mal ( papaya salad ) a mozgó konyhásoktól ( figyelj, hogy belerakják a chilit és a nyers crab-ot ) …. mire kész kihozzák a nyugágyadhoz, de elsõre érdemes megnézni a folyamatot.( ezeken a helyeken lehet kérni a “sticky rice-t ” úgyhogy azt kérd és NE a “steam rice”-t ) Ez a tipikus strand Bargirl menü: Chicken satay, som-tam, sticky rice. Tanács: A leveses helyeken rá kell bökni, hogy milyen tésztával akarod ( én a szélesmetélttel kedvelem ) és minden zöldségre amit látsz. A tálalás után kérj extra bambuszrügyet. A tálalt leves még nyers, meg kell fûszerezni, tégy bele chili port, cukrot, nam pla-t ( halszósz a só helyett ) és ízlés szerint az ecetes-chilis löttybõl.( alapból hozzák tálcán mindegyiket )Amúgy ugyanez vonatkozik a Chinese fried noodle-ra is. Jomtienen a strandon kérj menüt a napernyõs személyzettõl, nagyot nem tudsz tévedni.Sült rizst ne kérj, semmi különös, az reggelinek számító étel, olyan, mint nálunk a vajas zsömle.
  Ha trendyzni akartok, akkor irány a Bruno’s félúton Pattaya és Jomtien között. Ott nyugati mércével is nagyon jó farang kaját kapsz.
  Magyar étterem: Soi Buakhao ( http://pattaya.dumcsi.com/data/media/23/Cus10890.JPG ) igazán nagyon homemade style magyar kaják…kurva jóóóó…
  És persze meg kell kóstolni a bogarakat, saslikokat ( kedvencem a csirkesegg saslik ) és bõven kérni rá chili szószt.. ami nem nagyon erõs és kissé édeskés.
  Pia: Szerintem a Singha a nyerõ, a Changtól nagyon be lehet seggelni. ( állítólag valami adalék anyag miatt ) A csajok is úgy hívják a Changot, hogy ” maow beer ” azaz “részeg sör”
  Tömény: Kerüld el messzire a Mekhongot ( a sárga cimkés ) mert ebben is van valami adalékanyag. Ami jó, az a Sang Som royal thai rum, abból is a fekete cimkés.
  Vásárlás: Attól függ, hogy mit akarsz. Nagyáruházként van Tesco, Carrefour vagy a Big C északon a Second roadon, a Royal Garden, Pattaya központjában a Beach road, Second road között. Van még a helyi Centrum Áruház amit ott Mike’s departmentnek hívnak a Beach road és a Second road között kb Pattaya közepén. ( az itteni gyümölcspiac nagy levágás, de minden van. Pomelót ne vegyél, mert nincs rendesen megpucolva és meg kell kûzdeni vele, az csak a strandon jó a tálcásoktól… én minden napot azzal kezdek ) Ajánlom még a dragon fruitot ( nagy vörös, belül fehér apró fekete magokkal ) a mangót, papayát,mangosteent, rambutant és a pici banánt. Én nem kedvelem, de népszerû még a durian ( jack fruit ) amit szállodákba nem lehet bevinni,mert hamar nagyon büdös lesz. Gyümölcs van minden sarkon, de a legjobbak ( elõkészítettek, nem kell megkûzdeni velük ) Jomtienen, lenn a strandon, akik tálcán hordják.
  Kávéház nincs. Van viszont nagyon elegáns cukrászda ( pici ) Jomtien felé baloldalon az éles kanyar után. Van még nem elegáns, de nagyon jó cukrászda a VT2 és a Thepprasit road között a Thappraya roadon. Nyisd ki a fridzsidert és olyan Yoghurtot találsz amilyet még nem ettél…
  Masszázs ( nem sex ) : Iszonyat nagy különbségek vannak, attól függõen, hogy ki csinálja. Általában jó a Feel Good a VT2-vel szemben vagy a VT2 A épületben lévõ helyi szalon. Az én kedvencem a strandon Jeab.
  A tengerparton relax masszázs 200BHT/ óra
  A masszázsszalonokban thai masszázs 200BHT / óra, olajos masszázs 300BHT / óra
  Body massage szalonok: ( a testével masszíroz, a vége sex ) 1600BHT / óra ( nem nagyon ajánlom, nekem unalmas )
  Revük, amiket nagyon érdemes megnézni a ladyboy showk,amibõl állítólag ez a legjobb: http://www.tiffany-show.co.th/intro.htm Igazán igényesen megcsinált darabok, nem érdemes kihagyni.
  Ha puncishowt akartok nézni, akkor a Hootie’s, What’s up vagy a Kittens a jó hely. ( A Hootie’s a legvadabb és a legérdekesebb ) A Marilyn’s-t inkább kihagyni, nagyon gagyi. Van még egy, egy pici utcában balra ( ha dél felé haladsz ) ahova behivogatnak, de az inkább egy színházra hasonlít, elég hangulattalan. Ha valaki bekisér, akkor van párszáz bht belépõ, ha magad találod meg, akkor nincs. Lányoknak: Amennyiben ízléses ( nem pornó ) pasi showt akarsz látni, akkor a Boyz Townban menj el a Splash Throb-ba. Nem kell félni rád senem fog senki hederíteni…. mármint a közönség közül ;-)))
  Templomok: Buddha Hill… jobb oldalon felfelé a hivatalos és nem thai Big Buddhához, baloldalon felfelé a helyiek által preferált, kevésbé attraktív thai Buddhákhoz, Thaksin király szentélyéhez. Mindkét helyen a szertartás.. ( ha kedved van hozzá, meg fogod találni, hogy hol kell ) A kihelyezett virágokból elveszel egy csokrot és a szentélybe helyezed ( én lótuszt szoktam ) elveszel egy gumival összefogott füsti, gyertya set-et. meggyújtod a gyertyákat és a gyertyákkal a füstiket. ( mindezt mezitláb, cipõket hátrafelejtve és térden csúszva ) A gyertyákat és a füstiket a szentélyben lévõ helyekre helyezed. A setben van éppen annyi aranyfüst, ahány Buddha van ott és ráragasztod az aranyfüstöket a Buddha szobrokra.( ezt nem térden állva kell tenni ) Vissza a térdre és fogod a poharat, amiben van egy halom pálcika, addíg rázod, amíg ki nem esik belõle egy darab. megnézed a számot, ami rajta van és letéped a számhoz tartozó jóslatot. Mindezt csakis akkor, ha komolyan veszed és nem túristabaromként poénkodsz és szerepelsz a haveroknak. Ez egy egyszemélyes,meghitt,bennsõséges mûsor. Nekem eddíg szerencsét hozott…
  Tiltott hely tulképp nincsen, a 3rd road és ami utána van lehet rizikósabb. Ami a 2nd road és a tenger között van biztonságos.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 613
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #374091 Hozzászólás

  Garfi

  Új fórum

  A továbbiakban itt vagyok elérhetõ:

  http://www.thepattayafun.com

  #374090 Hozzászólás

  gida

  Veteran

  Itthon vagyok. Utoljára jan-februárban voltam, épp néhány nappal utánad… (ha jól tudom) Ezúttal máshová készülök… Ha érdekel privátban!
  Egyébként is örülnék egy kiadós eszmecserének! Rég találkoztunk / beszélgettünk.
  Üdvözöllek!

  #374089 Hozzászólás

  Veteran

  Gida

  köszi a véleményt, amellyel nyilván sok thai egyetért.
  Te most merre vagy ?

  #374088 Hozzászólás

  gida

  ahogy egy thai éli meg a “helyzetet”

  good morning!!!!!!!!!!

  how are you today? i personally think , it is clear that all the problem are causing demonstrants from oposition .
  Belive me , they vill never ever stop , just escalate violence , even up to kill their own people to say that it is the government doing this , all to get the power and take controll of the country . Actually for Thailand would be best if strong action against protesters would finish ocupations , You must understand that it is only several thousand people with a handfull of leaders who will if ocupations succed rule and govern big and quite rich country as Thailand is . This will be very confusing in beginning , than the mob from the street will move to live in to parlament and will be really those who steel from people . Remember that this government and primeminister have support of poor people from poor countryside and were democratically elected . Some people do not like it and want power moove to rich people .
  All those poor demonstrators will be cheated , because only few of theil leaders will benefit and them and rest of country will loose . It seems as people are stupid and do not understand it . If government would be like they say – killers , than this ocupations would end right before they even started . It is so easy to use some gas beat a few and rest will run home , Also the method ocupaying airports shows that they go not for protests , but for destabilization and violence – but look what they just did . Maybe once in shot from now people will tell storys about how rich Thailand was just short time ago and that life was quite comfortable

  Candy

  #374087 Hozzászólás

  arcz

  ja itt dekkolok

  Pattayan mert azmondtak innen megy a finnair
  de aztan megse…
  talan Phuketrol
  Talan Szingapurbol
  a szallast fizeti a Thai kormany
  a nagykovetnek meg koszonjuk az infot!!!!!

  #374086 Hozzászólás

  veteran

  Nagy szerencse

  hogy van nagykövetünk, mert különben rá nem jöttetek volna kis bénák!
  “Azoknak a turistáknak, akik sürgõsen szeretnének hazatérni, azt tanácsolja a nagykövet, hogy vegyék fel a kapcsolatot a légitársaságokkal és érdeklõdjenek a hazautazási lehetõségekrõl”

  #374085 Hozzászólás

  Oar

  Chiang Mai

  Chiang Mai barokrol van valakinek tapasztalata? Tobbszor is tapasztaltam olyat, hogy csaj nem volt hajlando eljonni, lady drink volt a maximum, az volt a duma mindig, hogy nem mehet el. Nem tudom, szemelyes unszimpatia-e ez (3-4 ilyen esetem volt, amugy nem is probalkoztam maskor ilyen helyeken, nem szeretem a barokat) vagy mas itt a rendszer, mint pl. Phuketen.

  #374084 Hozzászólás

  KC
  #374083 Hozzászólás

  Thai escortlányt Pesten

  nem tudok, de megjelent magyarul Stephen Leather uj könyve: “Egy thai escortlány naplója”.
  Az író brit, de minden évben félévet Thaiföldön él, szóval ismeri a témát.

  #374082 Hozzászólás

  stefano01@freemail.hu

  Sziasztok thai escortlányt keresek együttlétekre…Ha van itt ilyen akkor írjon vagy aki valami infoval tud szolgálni hogy pesten vannak e thai sexmunkások….Köszi.Pusy csajok

  #374081 Hozzászólás

  zizi
  #374080 Hozzászólás

  Lacek

  Oar-nak!

  Ez a frissebb Pattaya topik! Legalább kihasználtam a lehetõséget, és felhoztam. Valaki írhatna friss infókat!!

  #374079 Hozzászólás

  Jozsi

  bkk szallas

  Kedves expatok!
  Tud valaki olcsobb szallast, alberletet Bankokban februarra?Vagy egyaltalan hol lehet erdeklodni, utananezni?

  #374078 Hozzászólás

  zajec

  vagy mi?? ;)

  te garfi miket csinálsz te ottan
  forradalmat exportálsz vagy mi?
  annó megyó járt Thaiföldön azóta mindig van valami.
  Most a külföldi tulajdonosokat akarják 50% álá vinni.
  komcsi ország lesz vagy mi?

  #374077 Hozzászólás

  dpeti

  hat nem egyszeru a dolog

  igen az Ayuddhya bankban nyitnak szamlat de ott sem minden fiokban volt olyan ahonnet egybol elhajtottak volt ahol csak kesobb de vegre sikerult!!!!
  nem emlekszik valaki ra par hete belinkeltek patong beach-i magyar buvarokat az o cimuket keresnem!

  #374076 Hozzászólás

  tomasz

  Oar

  ha condot berelsz, akkor senki nem fog kerdezni valoszinuleg semmit.
  samuin -chawengen- volt egy hotel, ahol ejszakara kitettek azt egy lapra, hogy not bevinni 200 bath extra penz. nem kezdtem ejszaka magyarazkodni a biztonsagi ornek, igy kifizettem, bar a csajt nem barbol hoztam, hanem egy utcai telefonos box alkalmazottja volt. persze nem volt rairva, hogy mivel foglalkozik es nem is ismertem egy oranal regebb ota. megkerdezte mehet e velem, ejjel 1 korul jart, elso nap voltam samuin azon az utamon, a tobbi adodott…
  masnap, mivel szandekomba allt tobb napig is hazavinni, igy bementem a hotel recepciojara es lebeszeltem a dolgot, hogy o a baratnom. nem ellenoriztek, es en tobbet nem fizettem.ennyit tudok a temahoz szolni.
  egyagyas szobanal nem tudom a helyzetet.

  #374075 Hozzászólás

  Oar

  csaj szállásra

  Elején akkor érdemes megkérdezni, lehet-e vendéget fogadni? Mennyit szoktak kérni pluszban, ha egyágyas a szoba?

  #374074 Hozzászólás

  tomasz

  kerdes

  tudna valaki nekem megbizhato infot adni arrol, hogy egy thai turista vizumot a kornyezo orszagokban hany napra adnak.
  leginkabb nong khai erdekel de a tobbi is jo.
  ami biztos ugy tunik magyarorszagon mar csak 30 napra adnak turista vizumot. ezt az infot kaptam a kovetsegtol.

  #374073 Hozzászólás

  garfi

  kocce..

  Koszonom a jokivansagokat :-) Hmm.. egen itt vagyok, de megfaztam, mint allat ( meg mint a tobbi magyar ittenfele )
  Bankszamla: Nekem ( es turista vizumos haveroknak is) az Ayuddhya bankban minden tovabbi nelkul nyitottak szamlat. lehetett kerni VISA kartyat vagt ATM kartyat.

  #374072 Hozzászólás

  Hermione Granger

  Garfika…

  …kint sütteted már a hasad szokás szerint?
  Boldog új évet!!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 613
Hozzászólás: Pattaya: képek, kaják, csajok egyebek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.