Pécsi mászóboltok

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Berthos 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #43430 Hozzászólás

  Purger

  Sziasztok!
  Segítségeteket szeretném kérni. Külföldrõl ( Erdély ) Pécsre költözöm, és nem tudom hogy hol találhatóak olyan mászóboltok, ahol lehet sziklamászó felszereléseket vásárolni. Sajnos már nagyon régi a cuccom, és remélem most sikerül felújítanom. Érdemes pécsen vásárolni, vagy inkább pestre kell menni, ha az ember jó, olcsó cuccot akar? Milyen a választék? Ha valamit rendelek gyorsan meghozzák?
  Köszönettel: Purger István

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #416636 Hozzászólás

  Berthos

  nem pécsi

  Korábban tényleg a Vadon elég korrekt volt, mostanság inkább BP-n vagy külhonban érdemes bevásárolni. Ott a válaszék is ezerszer nagyobb és nem úgy néznek rád mint a “véres rongyra” ha 10 percnél tovább nézelõdsz és nem veszel semmit.(Ferencesek u.) :-)

  #416635 Hozzászólás

  kaszlaci

  A teljesség kedvéért

  Citrom u. Overland, de ez is harmatgyenge.

  KL

  #416634 Hozzászólás

  Vigi

  A Vadon

  van a Hungária úton, de közel 2 évvel ezelõtt tulajváltás volt,addig nagyon jó volt minden, de azóta hááááát…..
  Az Extrem inkabb sís és deszkás bolt, a csávó tényleg defektes kicsit.
  A Kaland még tartja magát, de elvileg jövõre lesz Monteksz, ami meghozza a várvavárt” kánaánt “
  pécsi mászóklub címe hohatar.hte@freemail.hu

  #416633 Hozzászólás

  Szutyó

  Ha ennyire gyorsan kell

  a felszerelés,miért nem veszed meg még most,ami kell. Nem igazán vannak jó boltok Pécsen,legalábbis tudtommal. Van egy túrabolt Ferencesek utcájában Ka-land néven.Nem túl nagy a választék,de a srác korrekt,és megmondja,hogy mit mennyi idõ alatt tud beszerezni.Az Alsómalom utca (6-os út) és a Rákóczi út sarkán egy eldugott kis udvarban van valami extrém sportok boltja.Azt nem is nagyon ismerem,de az ottani srác elég gyagyás.Ha nem vigyázol, akkor a fél boltot felvásároltatja veled.Állítólag valahol a hungária úton, az Uránia mozihoz közel is van egy bolt,de az ugyanazé,mint az elõbbi.Gyakorlott mászó vagy?Szeretnék megismerkedni néhány helyi mászóval.Szívesen felvenném veled is a kapcsolatot. Ha gondolod írj erre a címre:bencesamu@freemail.hu

  Szutyó

  #416632 Hozzászólás

  Vigi

  Vásárolj

  be Erdélyben ( Kolozsváron 3 bolt is van), a cucc ugyan az de 20% kal olcsobb.
  De már volt ilyen topic azt is olvasd át!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Pécsi mászóboltok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.