Pénzszerzés Egypt-ben

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Pénzszerzés Egypt-ben

 • Indította
  Témakör
 • #2184 Hozzászólás

  bb

  Fõleg Alex-ben invitálnak mindenhol, mindenkit, hogy menjen Duty Free Shop-ba. Ezt csak külföldi teheti, és állítólag csak egyszer/vizit. Bepecsételik az útlevelébe, és a felhajtótól kap érte 20-30 fontot. A bolt elõtt akár 50-et is megadnak. Tök biztonságos, csináld nyugodtan, de csak a boltosnak add oda az útlevelet. Azzal ne törõdj, hogy mit vesznek a nevedre, a vásárlás összege maximált pár üveg whiskeyben és parfumben. Nem próbáltam, de szerintem többször is lehet vásárolni, ha nem, akkor szólnak a boltban, hogy csak egy pecsét lehet. A határon a kutya se nézi.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #67332 Hozzászólás

  gagarin

  Mi is

  Mi is megcsináltuk néhány hete.

  De fenntartom, hogy jobban jársz, ha elkerülöd a felhajtókat és magad veszed meg. Aztán csak hintsd el itt-ott, hogy mellesleg lenne néhány üveg whiskey-d eladó. Nem fog rád rohadni :))

  g.

  #67331 Hozzászólás

  Bazsek

  Megeri!

  Mi 98 nyaran csinaltuk, a Tahrir teren, felhajtoval. Eredmeny: kocsikazas, 100 font, elore kifizetve, fejenkent!!!, taxival haza. Semmi gond nem volt.

  #67330 Hozzászólás

  LaDi

  Duty Free

  A fekete kereskedelem ideje lejart!(elmeletileg) Ugyanis szemelyesen jelen kell lennie az utlevel tulajdonosanak. Eleg maceras a dolog!

  #67329 Hozzászólás

  gagarin

  Igen, mûködik

  Na, templomegere egyetemistaként mi is megcsináltuk, bár nem értem milyen felhajtókról beszéltek. Minek?

  Fogod magad, felülsz a 400-as buszra a Tahrir téren, kimésza reptérre, vehetsz fejenként KETTÕ üveg akármit (a helyiek a black label Johnny Walkert részesítik elõnyben – persze a skót, nem az egyiptomi verziót…). Ezt valóban bepecsételik az útleveledbe. Ennyi és nem több biznisz. Viszont ha elég kitartó vagy és házalsz vele itt-ott a belvárosban, esetleg ügyes vagy és már elõre megalkuszol valakivel és tudod kinek adod el… szóval könnyíthetsz az anyagi helyzeteden. Persze ne a visszafele repülõre félretett lóvét fektesd be, (mint mi), mert elég gyötrelmes tudat így lófrálni…

  PS: a sinain sokszorosát adták volna érte pl. Dahabban, mint Kairóban…

  Üdv, g.

  #67328 Hozzászólás

  Ági

  Van benne igazság, de azért vigyázni kell

  Ez igaz, mi már csináltuk, csak hát Kairoban.
  Ingyen városnézés, csak egy délután, és még jó pár fontot ki lehet zsarolni a felhajtótól… Amugy csak a(ingyen taxis) városnézés miatt éri meg…
  UI.: Ha nem vagy elég pofátlan, ne csináld!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Pénzszerzés Egypt-ben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.