Perm. Residence státusszal, csak a YYZ landolhatok?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Perm. Residence státusszal, csak a YYZ landolhatok?

 • Indította
  Témakör
 • #21214 Hozzászólás

  Kata28
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello

  A tapasztaltabbakhoz szólna kérdésem: Friss rezidens vagyok, az elsõ belépésre készülök.Muszáj a Pearson-ra érkeznem? Csak mert Hamiltoni reptérre sokkal olcsóbb jegyek vannak.
  köszi
  k

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #220655 Hozzászólás

  Kata28
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszi Kukori

  Szia

  igen , közben érdeklõdtem és Ontarión belül, bárhol landolhatok, csak meg kell mondanom elõre, hogy hova fogok érkezni, mert ott “várnak”.

  üdv
  k.

  #220654 Hozzászólás

  Erkezes

  Amikor en erkeztem Canadaba (1988), oda kellet megerkeznem, ahova a vizumom szolt (Toronto). Azonban en allami sponsorsaggal jottem, tehat nem sok dontesi lehetosegem volt a megerkezesi ugyekben. Azonben, mivel te onallo bevandorlo vagy, szerintem nem gond ha a Hamiltoni repterre erkezel es onnan mesz a vegleges cimedre. Ez az en velemenyem, de jobb ha megkerdezed a canadai kovetsegen.
  Sok sikert.
  L.

  #220653 Hozzászólás

  Kata28
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fórumozáshoz méltatlan levél

  Kedves hölgyem!

  Ez itt egy fórum, ahol az emberek tanácsot kérnek,javaslatokat teszenek és gondolatokat cserélnek. Az is elõfordul egy ilyen fórumon, hogy butát vagy feleslegeset kérdeznek a “rászorulók”. Ilyenkor gyors válaszra, parktikus információkra van szükség, nem pedig kioktatásra.

  A magánvéleményemet pedig -önnel szemben- majd megküldöm a privát e-mail cimére, ugyanis az ilyen jellegû magánvéleményekre az utazas.com több ezer fórumozója közül senki nem kiváncsi! Miért? Mert nem ezzel a céllal készült ez az oldal.

  Jó napot!
  k.

  #220652 Hozzászólás

  Linda7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ki kicsoda?

  “k”-nak!
  Otthon (Magyarországon) tetszik-e még csücsükélni?
  Ha igen, hogyan lehet, hogy máris megvan a “Permanent Residence” státusz?
  Ha nem volt még “LANDING”, tehát NEM lépett BE, NEM érkezett meg, akkor legfeljebb egy vízuma lehet, egy nagy “lepedö” vagy pedig be-pecsételve. MAJD, HA BELÉPETT, akkor lesz “Landed Immingrant” És EZ NEM az “elsö belépés” hanem EZ MAGA A LANDING!!! No, de ne rohanjunk annyira…a határon a bevándorlási TISZT “érkezteti” és “adott esetben” vízum ide-vagy-oda, megtagadhatja a “belépést”!!! Ha mégis belépteti, akkor vagy OTT megadhatja a címét, ha már van, vagy késöbb is intézheti, hogy megkapja a “Permanent Resident” kártyát.
  Tehát elöször LANDING, azután “Permanent Resident”
  Hamilton vagy NEM Hamilton, ez itten a kérdés?
  Ha a KONZUL-nak nyilatkozott, hogy hol kíván belépni, akkor OTT “szíveskedjen” megtenni, vagy hivja fel a Kunzulátust, hogy mégis, inkább a poros, füstös, zajos Hamilton-t választja, hogy ODA érkezzen, ahol várják!!!
  És most pár szót ejtsünk egymás között, ahogy hölgyek teszik.
  Kedveském, Magácskának vagy van, vagy lesz családja, és Ön lesz AZ, AKI meg fogja mondani, hogy mi a helyes és mi nem. Nos, nem olyan egyszerü ez Magácskáról elképzelni, ha az sem igaz amit kérdez. A levelében SEMMI nincs a helyén. Szedje össze magát, amikor “éppen” új életet készül kezdeni! Egy hölgyhöz méltatlan volt a levele!
  Üdvözlettel: Linda, Coquitlam, B.C.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Perm. Residence státusszal, csak a YYZ landolhatok?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.