Peru szeptember elején

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Peru szeptember elején

 • Indította
  Témakör
 • #33926 Hozzászólás

  Éva

  Kinek van kedve Peruba jönni szept. elején? 2 hét, útvonalterv megvan, nem teljesítménytúra, kb.300 e, rep.jegy még nincs .Légyszi csak ha tényleg érdekel, akkor írj; belelkesedõ, aztán az utolsó pillanatban visszamondó emberkék inkább ne jelentkezzenek!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #347551 Hozzászólás

  Lafayette

  Évának

  fizeted az utat?csak business osztályon szoktam repülni.ja,meg jó lenne egy kis költõpénz is,szeretem a butikokat nagyon!!!azt megtudhatnám hogy hány éves vagy?

  #347550 Hozzászólás

  oroszlán

  Minden feltétel adott

  Azt gondolom, az elõzõ idiótára való tekintettel,jobb,ha emilen kezdünk tanácskozni az útról. Várom a válaszod!

  #347549 Hozzászólás

  Léna

  Éva!

  Benne vagyok, lécci irj a részletekrõl valamit! Imádni fogom ezt az utazást,nagyon régen tervezem már Perut! Rengeteget utánaolvastam az országnak, a földrésznek, meg minden! :)
  Ááá, tudod mit,inkább mégse vállalom be. :(

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Peru szeptember elején
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.