Pisilés a mosdóba

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Pisilés a mosdóba

 • Indította
  Témakör
 • #23863 Hozzászólás

  sindra

  soktatok ti is?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 40
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #281162 Hozzászólás

  inmate
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sniper

  Nekem nem gond állva beletalálni a sloziba,hogy ne csapkodjon mellé.Ezért nem szoktam a mosdóba hugyálni.
  Hmm.Azt hiszem csak jól van kalibrálva az öcskös.

  #281161 Hozzászólás

  xenon

  nincs is wc

  csak is!

  #281160 Hozzászólás

  naná

  naná ,hogy szoktam:)
  Mért ne?

  #281159 Hozzászólás

  Dragan

  hu baz

  nem tom hogy lehet ülve slagolni! Lehet, hogy higénikusabb, de én maradok a mosdonál. Sztem a kanok nagy része csak kábelfektetéskor ül retyóra.

  #281158 Hozzászólás

  Myself

  pisi-kaki

  Szóval, én egy gyorskajázdában dolgoztam, és ott történt velem ez a szörnyûség. Valami nagyon rosszat ehettem aznap, mert qurvára meghajtott. A WC egy kis selejt budi volt, a vendégek nem is használhatták csak az alkalmazottak. Szóval, én ültem a budin,a munkatársnõm kikapcsolta poénból a rádiót, hogy hallja, ahogy a szar nekicsapódik a WC falának,és visszacsobban a szaros-húgyos lé. Közben bejött egy vendég,nekem meg megszólalt a seggem! Nagyon elszégyeltem magam, annyira, hogy ki se mertem menni!!!!

  #281157 Hozzászólás

  beavis

  En peldaul

  lehugyoztam a labam ma reggel, he-he! En allva szoktam kiengedni a hutovizet kiveve ha szarok. De nekem nem er bele a pocsom a vizbe :) !

  Szoval ma reggel ahogy fogtam a farkam valahogy nem jol allt a bor es ezert az elso pillanatokban ment mindenfele a cucc. Aztan mar megtalaltam a helyes iranyt es nem volt onnantol gond. Persze ez akkor szokott tortenni, mikor rarantok. Ma reggel is beleestem a majomcsapdaba (makiverem he-he) es lehet, hogy ez volt a gond. Az alsogatyamra asszem, hogy nem jutott de a retyora meg kore es a labamra ment egy kicsi. Persze nem mostam meg a labam csak a kezemmel letoroltem, lehuztam a let es kezetmostam. Ennyi!

  U.i.: lehet, hogy meg szarni is fogok ma ;-) (azt viszont nem allva, he-he)

  #281156 Hozzászólás

  parasztok

  tahoo

  hugyoznak allva, hozzaszoktak a kert vegebe lejarni a keritest locsolni a kutyaval. Gondolj bele, akarhogy is celzol az csobog es frecskel, de hat akik szeretik a hugyszagot?!

  #281155 Hozzászólás

  hajolértem

  Egy Lány

  „Az igényes fiúk ülve pisilnek!!!”

  Ha jól értem, vagy õ az elsõ barátod, vagy leszbikus vagy, ha ez sem, akkor az elõzõ barátaid igénytelenek voltak?
  :-(

  #281154 Hozzászólás

  mert a jo lanyok allva pisilnek!

  ezt a degeneralt impotens civilizaciot
  KISFASZUAK terveztek ,ok terveztek a WC-t is
  kisporolvan belole a draga porcelant hogy
  takarekossagbol vagy talan feltekenysegbol
  hogy nehanyunknak (pl uriember) sehogy se
  legyen kenyelmes se higienikus!!!!!!
  hat koszonjuk szepen…
  draga barataim ,pisaljatok mindenfele szabadon!

  #281153 Hozzászólás

  Egy Lány

  pisi

  Az igényes fiúk ülve pisilnek!!! Elõször nekem is furcsa volt látni a barátomat,hogy ülve végzi a kisdolgát,de rájöttem,hogy így sokkal higénikusabb!

  #281152 Hozzászólás

  katonadolog

  városi legendák

  Teccik a topik. De a villamosos/kislányos/mosdóbapisilõs sztorit már többször hallottam, úgyanúgy mint a zuhanyozóba szaróst. Nekem volt egy katonatársam, az egyszer úgy berúgott, hogy beállították a zuhany alá, mert egyszerre hányt és szart, s csak így lehetett menedzselni a dolgot.
  Amúgy otthon ülve pisálok, ha nem a mosdóba, mert éjjel akkor nem kell felkapcsolni a villanyt, na meg az ülõke is mindig lecsapódik menet közben, ami elég ciki.

  #281151 Hozzászólás

  honvéd

  fosás

  még a seregben történt meg velem, hogy megint valami romlot kaját kaptunk vacsira, és nagyon csikart tõle a hasam. A zuhany alatt gondoltam, hogy dobok egy laza pukit, hogy enyhitsem a növekvõ nyomást a hasamban. Elõkészület gyanánt manuálisan széthuztam a farpofáimat, hogy szabad utat biztosítsak a frissitõ szellõnek, de sajnos a laza pukiból egy laza fosás lett, amivel ráadásul egy másik bakát találtam el. A szerencsétlen elkezdett menekülni, de elcsúszott a híg kakin, és félig meddig meghemperget benne. Mondtam is neki, de gusztustalan vagy bazdmeg.

  #281150 Hozzászólás

  valaki

  még egy story

  Az egyik ismerõsöm mesélte,hogy mi történt vele a munkahelyén zuhanyzás közben. Már vége volt a munkának és szerencsétlenre épp tusolás közben jött rá a szarás. Bár többen is voltak a zuhanyzóban,õ nem zavartatta magát,kiengette a barna mackót a zuhanytálba. Aztán,hogy elkerülje,hogy más is észrevegye a “mûvét”,elkezdte a lábával düröckölni a kaksit le a lefolyón. Sikertelenül,mert addigra már többen is észrevették.

  #281149 Hozzászólás

  Egy Lány

  mosdótál???

  Látjátok,ismét csak arra kell rá jönnöm,hogy mennyire jó,hogy nõ vagyok. Így ki van zárva,hogy lekakáljam a pöcörõm. Bár a mosdóba pisilésért irígyellek titeket!!!!

  #281148 Hozzászólás

  Csavo

  ???

  Én még soha nem hugyzoztam a mosdótálba és nem is vágyok rá! Ti vagytok ennyire parasztok vagy én maradtam le valamirõl?

  #281147 Hozzászólás

  kedvesnedves

  Uriembernek 1ötlet:

  Miután kényelmesen ráültél a slozira,pisilj,addig vhogy tartsd vissza a kakit,pisi után töröld meg a farkad,fogd a kezedbe (mer aszondtad ugyis tök nagy=simán + tod fogni)és koncentrálhatsz a kakira,a farkad pedig +uszta a dolgot.
  Azé utána mosd meg mindegyiket…akár egyszerre:))

  #281146 Hozzászólás

  tárgyszerû

  vissza a tárgyra

  gyerekek, miért kell egymás torkának esni ? Hát nem mindegy hogy pisál a másik amig nem a te lábszáradra teszi?
  Eltértünk a tárgytól, pedig nagyon érdekelne, hogy ki és miért tartja elitélendõnek (ha annak tartja..) illetve normálisnak a csapba/mosdóba pisálást.
  Én Fábry Sanyi véleményét osztom, gyors és praktikus. Nem fröcsköl szét, mert “bré” magasságra van állitva, mehet közben az öblités, és fõleg mindjárt el is tudom mosogatni utána a szerszámot. Van ebben valami kivetnivaló? A mosdót persze tisztán kell tartani, ennyi az egész.

  #281145 Hozzászólás

  trex

  bazmegnek

  képzeld halva születtem, csak apád segbekúrt és új életre kelltem, pedig attól a 4centis faszától isten tuggya hogy hogy

  #281144 Hozzászólás

  picike

  Zuhany

  En zuhanyzas közben a tusoloba szoktam pisilni.Sokkal egyszerübb mint elötte extra elmenni a vecere.

  #281143 Hozzászólás

  gerzson

  makkarc

  jó a story-d, szét röhögtem magamat :)
  hol sikerült ezt összehozni?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 40
Hozzászólás: Pisilés a mosdóba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.