portugália

 • Indította
  Témakör
 • #34278 Hozzászólás

  Timi

  Andalúzia, Spanyolország, Portugália. Útitársakat keresek, nincs még konkrét ötlet, hogyan, csak szeretém látni ezeket a helyeket. Ha van konkrét ötleted, vagy te is csak szeretnél menni, írj!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #348551 Hozzászólás

  Don Alvarez

  Gabor69-nek

  Szintén érdekelne a spanyol-portugál-marokkói körút

  #348550 Hozzászólás

  rosszarcu

  Én is

  Akuális még a dolog?
  Gábor69 neked mi a konkrét terved?

  #348549 Hozzászólás

  Liv

  livia.dosa@mota.hu

  Ciaosztok, én is szívesen mennék, csatl Behához,minden +oldás érdekel, útitársfüggõen (bár a busz nagyon húzós, voltam már). 28 éves lány vagyok (ja, és beszélek spanyolul, jól jöhet…) :)

  #348548 Hozzászólás

  Judit

  Érdekelne: perzsacica@freemail.hu

  Szívesen mennék. Nekem augusztus 20-ig jó.

  #348547 Hozzászólás

  Bea

  Aug. elejétõl?

  Kedves Timi, szintén mennék, az idõpont már megvan, de a társaság még nincs. Felõlem mehetünk repülõvel, busszal, autóval, igazából a pontos terv az útitárstól is függ.

  #348546 Hozzászólás

  Gábor176
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  van konkrét ötletem

  Szia Timi! Én július 5.-ei indulással tervezek egy körutat egésy Portugáliáig, ezért utitársat keresek.Egy vito kisbusszal megyek, az útvonal tervezés alatt. Ha érdekel a dolog irj az e-mailemre. Szia. Gábor

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: portugália
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.