Prága, Paul McCartney koncert

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Prága, Paul McCartney koncert

 • Indította
  Témakör
 • #52210 Hozzászólás

  Sziasztok! Megy valaki Prágába Paul McCartney koncertre kocsival? Mi ketten vagyunk lányok, 5-én este vagy 6-án hajnalban indulnánk oda és 7-én délután vissza. A koncert június 6-án este van.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #455296 Hozzászólás

  az a baj

  hogy már megvettük a buszjegyet odafelé. 5-én este indulunk, addig dolgoznunk kell. Ami a nagy gáz, hogy visszafelé nem megoldott az út. 7-én estére szeretnénk hazaérni, mert másnap hajnalban dolgozni kell. Erre mit mondtok? Szeretnénk minél olcsóbban kijönni…lehet, hogy a stop marad hazaútra…

  #455295 Hozzászólás

  Bandi

  Én elvinnélek Titeket

  Sziasztok! Amennyiben 3-an jönnétek én elvinnélek Titeket. Csak sajnos elég sokért. Ha már arra megyek messzebbre kell mennem + az autóért is fizetnem kell. Számolgattam és mindennel együtt sem jön ki olcsóbban. Az ár: 10.000 Ft/fõ. sorry. Ha ennyiért is érdekel, jelentkezzetek ! De legkésõbb 3.-án, vagy esetleg 4.-én reggelre tudnom kell a választ!
  Bandi
  bandi-to@freemail.hu

  #455294 Hozzászólás

  lili

  én is mennék

  Egyedül lány, és én is egy szabad helyet keresek, természetesen a benyaköltségbe beszállnék…0620 4643252 lili

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Prága, Paul McCartney koncert
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.