Pràgàban szàllàs

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Pràgàban szàllàs

 • Indította
  Témakör
 • #8457 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Hol lehet Pràgàban olcso szàllàst talàlni? Mikor azt mondom olcso, nem valami leéltet keresek, hanem csak nem luxus àron. Kanadàbol jövök hàtizsàkkal és bebarangolom Europàt, de Pràga a legdràgàbb az összes közül.

  Olyasmit szeretnék ami maximum 30 EUR, nem vidéken van (autom nem lesz) és tiszta, két személyre. Hogy hotel, motel vagy apartman, az nem lényeges addig amig nem több 30 EUR és tiszta és elég közel van mindenhez.

  Elôre köszi!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118155 Hozzászólás

  Tycho Brache

  re: kres

  Szeptemberig sem kell gyalog menni: a Malostranskán fel lehet szállni a 22-es vagy a 23-as villamosra, felmenni vele a hegyre a Pohoøelec állomásig, vagy eggyel tovább, és onnan gyalog (Vaníckova ul.), vagy a 132-es, 143-as, 149-es, 217-es busszal elmenni a Strachovský Stadion Moldva felõli oldalára, ott vannak a kollégiumok.

  #118154 Hozzászólás

  kres

  Olcsó szállás Prága belvárosában

  A prágai mûegyetem kollégiumaiban 2006. nyarán két személyre 450 Kcs-ért lehet szállást kapni kétágyas, nagyon-nagyon egyszerû, de nem csótányos, közös zuhanyzós koliban. A recepció az 1-es blokk aljában található, non-stop. Hlavní Nadra¾ítól a legegyszerûbben a következõ módon lehet eljutni:
  Piros metróval egy állomás (Muzeum) Háje felé, váltás a zöld metróra, Dejvická felé a harmadik megállónál (Malostranská) kiszállás, metróállomásból ki, jobbkéz felõli villamosmegállónál felszállni (nem kell átmanni az úton) és Újezdnél leszállni. Lanovkára felszállni (2006. szeptemberében nyit, addig sajnos meg kell mászni a hegyet), végállomáson leszállni. Balra el, két perces séta egy szép kis parkon keresztül és már ott is vannak a kollégiumok. Nyáron TUTI a szállás, mert 12 kollégiumi tömb van, több ezer férõhelyük van. Egyébként busszal is fel lehet jutni Dejvickától. A hely szinte minden várostérképen szerepel, a neve: STRAHOVSKÉ KOLEJE, vagy Strahovské Vysoko¹kolské Koleje.

  #118153 Hozzászólás

  peszt

  Hátha neked is bejön

  Nagyon jó szívvel tudom ajánlani a Pension Beta nevû hostelt. Én már 3-szor voltam ott, mindig nagyon bejött. Közel van a belváros, 18-as, 24-es villamossal 4 vagy 5 megálló (kb. 10 percenként jár, és éjszakai járat is van, asszem az 53-as, de gyalog is kb. max 20 perc a belvárostól), közel van a Vysherad, valamint a C metro állomása, tehát közlekedésileg remek.
  A szálló kényelmes és romatikus, egyáltalán nem lepukkant, tiszta. De mint általában a hostelekre jellemzõ, nem tarozik minden szobához fürdõszoba. A közös helyiségek tiszták.
  Az áraik sincsenek elszállva, legutóbb 660 korona volt egy éj (kb. 19EUR), de ha van IH kártyád, úgy 10% engedményt adnak.
  Az e-mail: pensionbeta kukac pensionbeta.cz , Emil Konopasek -nek lehet címezni.
  Egy problem azért mindig akad: hirtelen nincs helyük, kb. két héttel a tervezett érkezés elõtt érdemes már írni és foglalni.

  üdv, peszt

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Pràgàban szàllàs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.