Program CD 1:1-ben lemasolasa

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Program CD 1:1-ben lemasolasa

 • Indította
  Témakör
 • #6544 Hozzászólás

  Balazs

  Megyek 3 honapos terepgyakorlatra Afrikaba es az ottani gepre akarok telepiteni nehany programot amit a munkamhoz hasznalok. Viszont az eredeti CD-ket lehetoleg nem vinnem – tul dragak, inkabb maradjanak a fiokban itthon.

  Hogyan tudok egy program CD-rol 1 az 1-ben masolatot csinalni egy masik CD-re? Ha Windowsba beteszem akkor a CD elindul installacioval es igy nem tudom lemasolni.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #108632 Hozzászólás

  mioki

  :)

  Lemikizõdtem :D
  Szerintem nem téves az infóm, hiszen csak az általad beírt /s szolgál arra, hogy a könyvtárakat is másolja, anélkül az xcopy csak az adott könyvtáron belüli file-okkal foglalkozik, nem?
  De szerintem ennyi nem elég egy mûködõ install cd-hez (egyszerû adatfileoknál tökéletes megoldás lehet), mert az installációnál gond lehet, hogy a file mindenképpen egy cd vagy dvd meghajtóról akarja beszedni az adatokat, nem véletlenül szoktak virtuális meghajtókkal trükközni pl. cd-s játékok internetrõl való leszedésekor.

  #108631 Hozzászólás

  oscar

  miki – teves az infod

  C:>xcopy *.* d: /s /e /v

  all files and all subdirectories (whether empty or not)
  /v az ellenorzes

  #108630 Hozzászólás

  Balazs

  Mioki, koszonom a hasznos hozzaszolasodat.

  *.* valoban, igazad van, ezt elbaltaztam.

  A CD masolast Roxio 7-el csinaltam, de igazabol egy kulso 100 GB hard-drivera tennem az egesz programot, mert azt konnyebb kezelni es amugy az adataim is arra fognak gyulni.

  Szoval DOS vagy Command Prompt rendszerben hogyan lehetne ezt megoldani?

  Ha a hard-drive ablakot megnyitom, ott latom a CD-t. Jobbegerrel kinyitom egy uj ablakban a CD-t, akkor nem indul el hanemm mutattja a fileokat es konyvtarakat. Egy Ctrl-A es Ctrl-C utan ezt ha Ctrl-V-zem a kulso hard-drive egyik ures directoryjaba – igy atmasolok 1:1-ben mindent?

  #108629 Hozzászólás

  mioki

  nero

  pl. nero programod van? Beállítod, hogy cd másolása, akkor elõször beolvassa az írott cd-t, amikor befejezi kéri az üreset, beteszed és egy az egyben felírja. Az automatikusan induló cd-ket egyrészt le lehet tiltani, másrészt windowsban majdnem bármilyen aktív ablakot, programot be lehet zárni az alt+f4 megnyomásával. Vagy alt+tab lenyomásával át tudsz menni más megnyitott ablakba, programba ( az alt folyamatos nyomvatartása mellett a tab többszöri lenyomásával választhatod ki, hogy melyikbe).
  A *.* kifejezetten a fileokat másolja csak, hiszen kéred, hogy a bármi.bármi elnevezésû dolgokat másolja át, a könyvtárak nevében a legritkább esetben van pont.

  #108628 Hozzászólás

  Balazs

  Koszonom. Command promptnal az

  xcopy a:*.* b:

  probaltam, de a konyvtarakat ez nem masolja le sok esetben.

  Egyeb otlet?

  #108627 Hozzászólás

  gw

  hm

  szerintem az installációt le lehet állítani. Továbbá ha CD-író programot elindítod, és csak akkor teszed be a cdt amikor kéri, akkor nem kéne, hogy elinduljon az inst.

  #108626 Hozzászólás

  nepc

  massal

  probaltad, pl. mac?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Program CD 1:1-ben lemasolasa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.