Queenspark

 • Indította
  Témakör
 • #12673 Hozzászólás

  Dodi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok Lanyok Fiuk.En most hetfon 13.an erkezem Londonba(3 honapra),es a Queensparkban fogom lakni,megpedig a Portnall Road on.Ha barki tud adni barmilyen infot a hellyel kapcsolatban azt nagyon megkoszonnem.Elore is koszi.Csa.Dodi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #145552 Hozzászólás

  Faancsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  válasz

  Szia Dodi!

  Nem kell aggodnod egy nagyon tuti hely, legalabbis a Qparknak az a resze, ahol en is laktam! Jo kozlekedessel, csodas parkkal, ami ejjelre bezar, de ez altalanos. Vannak tuti pubok, a londoni tömegközlekedési bérletbõl is elég I-II zónásat venned mivel tenyleg ott vagy a kozponttól nem messze (NHill, + a tobbi hires park, Baker Str, stb.). Egy kicsit most irigykedem :-)Mit fogsz kint csinálni?

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Queenspark
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.