RAB- sziget

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa RAB- sziget

 • Indította
  Témakör
 • #8746 Hozzászólás

  Ricsi

  Ha valaki volt mostanában Rab szigetén, kérem írjon pár sort, hogy milyen a part, látnivaló és stb.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #120490 Hozzászólás

  cerci

  Lopar

  Szia!
  Lopar sekély homokos ,de ha északnak mész egy kicsit, rengeteg gyönyörû öblöt találsz,ahol senki nincs rajtad kivül.Ezeken a helyeken prímán tudsz pipával buvárkodni.Rab városka nyüzsgõ és hangulatos hely tipikus kõházakkal.Szép!

  #120489 Hozzászólás

  Ricsi

  ismét Rab

  Ha valakinek vannak még infói a szigetrõl, kérem írjon pár sort!

  #120488 Hozzászólás

  ricsi

  köszi

  Köszönöm a kimerítõ választ.Rab városában leszünk egy hetet, de szerintem a sziget “nagyságából” adódóan naponta máshol fogunk strandolni. A búvárkodást most nyáron kihagyom, a csúnya anyagiak közbe szóltak, marad a snorizás.Neked is jó nyaralást és búvárkodást!

  #120487 Hozzászólás

  emil

  Rab

  Két éve voltunk kocsival. Komppal keltünk át a szárazföldrõl. A part homokos, a víz tiszta, rengeteg a turista, de a sziget északi és nyugati részén találhatsz nyugisabb helyeket, melyek sziklás aljzatuk miatt búvárkodásra jobban alkalmasak. A névadó városban jó a hangulat, szép a kikötõje és a templomai. Jó hely még Lopar is. Mi kempingeztünk, kb. 2-3 van a szigeten. A közepén a szigetnek hegyek magasodnak, ahol fakókeselyût is láttam.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: RAB- sziget
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.