Ra’ba tura

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Ra’ba tura

 • Indította
  Témakör
 • #26292 Hozzászólás

  Ildiko’

  Azt hallottam hogy a Raba gyonyoru de eleg veszelyes, marmint heves. A Tiszahoz kepest, viszont a Tisza teli van turazokkal es ez neha egeszen zavaro.

  Milyen mas vizitura terepet tudtok ajanlani?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #307679 Hozzászólás

  Laca

  rába

  légyszi küldjetek infót a rábáról, mert júliusban oda szertnénk menni

  #307678 Hozzászólás

  Zapata

  Szigetköz

  Szigetközi ártér nagyon szép, mindenkinek tudom ajánlani! Millió sziget van és csodálatos keresztül-kasul bejárni. Evezni azt kell, de nem nehéz. Dunaszigetnél vagy Ásványrárónál érdemes lerakni a kenut és onnan kirajzani. Ha valakit érdekel, kérdése van, írjon!

  #307677 Hozzászólás

  Vera

  Rába túra

  Ildikó,
  a Tisza felsô része tényleg elég népszerû, de nagyon szép is, és kényelmes is. (elég erôs a sodrása, nem kell megszakadni az evezéstôl)
  De ahogy Gyugyu mondta, a folyó azért hosszabb. Nagyon szép a Bodrog is, vagy Tokaj után a Tisza de itt már sokkal piszkosabb a víz, mint a felsô szakaszon, és lassabban is visz.
  A Mosoni-Duna tényleg szuper, tiszta a víz, és rengeteg a vadkacsa.

  #307676 Hozzászólás

  Gyugyu

  válasz

  Ez a tele van… szöveg szerintem egy kicsit el van túlozva. Mi három éve ugyan sok túrázóval találkoztunk, de azért a vízen és a parton is elfértünk valahogy.
  Ez egyébként a Tisza felsõ szakaszára vonatkozik, kb. Tokajig, de a folyó azért ennél egy kicsit hoszabb.
  Csatlakozom a vízitúra fenomén Németh Laca sporttársamhoz, hogy a Dunát ajánlani tudom.

  #307675 Hozzászólás

  Lacka

  Mi idén a Köröskre tervezünk egy túrát, múlt évben pedig a Mosoni-Duna volt a cél. Sajna én nem tudtam elmenni, de a túráról nagy tudású kollégám készített egy rövid összefoglalót, amely a http://www.extra.hu/jakab/mduna98.html cím alatt most már olvasható

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Ra’ba tura
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.