Rejtett GPS berelt kocsikban

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Rejtett GPS berelt kocsikban

 • Indította
  Témakör
 • #4325 Hozzászólás

  Szandi

  Honnet lehet tudni, hogy egy cegtol berelt kocsiban van-e elrejtett GPS amivel a ceg emberei nezik, hova vezet a turista?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #93062 Hozzászólás

  REX

  GPS

  Szerinted nem eri meg pereskedni, ha csak egy napot kimaradok munkabol mar tobbet bukok, mint amennyivel tobbet szamlazott a kolcsonzo!
  Az egyetlen megoldas az ilyenre: EBAY.COM. Vegyel egy GPS zavarot, utana oda mesz, ahova akarsz

  #93061 Hozzászólás

  kocsiberlo

  Rex

  Ha ugy van ahogy mondod, akkor fogadsz egy ugyvedet es bepereled a kolcsonzot. En is jartam mar Mexicoban veletlenul berelt kocsival. Nem volt balesetem sem nem loptak el a kocsit. Semmi jogi a lapja a kocsit berbeadonak radvagni egy ujabb szamlat.

  #93060 Hozzászólás

  Rex

  Szandi

  A GPS pont arra valo, hogy megallapitsd hol van a GPS!!! Nem mindegyik keszulek van gyartva csak vetelre, sok olyan van ami sugaroz is, peldaul a Globalstar halozaton keresztul. Maga a keszulek 40-50 dollar, eves elofizetese 100-150 dollar, ugy el lehet rejteni a kocsiban, hogy soha sem talalod meg. Arrol hogy ezeket berelt autokba beszerelik konkretan nem tudok, de nem lehetetlen.
  Viszont olyan van, hogy rogziti a poziciodat es a sebessegedet, es a berbeado ceg utolag radszamlaz, mert peldaul varoson kivul is hasznaltad az autot, holott csak varoson belul berelted ki.

  #93059 Hozzászólás

  Szandi

  A gps az nem arra van hogy megallapitsak hogy hol van a gps. Azok a keszulekek csak vetelre vannak gyartva es nem kozlik le a keszulek poziciojat. Kulonben nem mindegy hogy tudjak e merre jartal az autojukkal? Kiberelted es kesz. Nem arra berelted hogy leparkold a haz elott hanem arra hogy oda menj ahova akarsz. Bereltem mar autot ahol ki volt kotve hogy hova nem vihetem, illetve ha igen akkor teljes anyagi felelosseg az enyim. Mert a biztositas nem fedezi ha a kocsi megserul vagy eltunik.

  Kulonben kerdezd meg a cegtol hogy van e valamilyen “tracking” a kocsiban.

  #93058 Hozzászólás

  Bárándy

  Nehezen

  Mivel csak vesz és nem ad ezért csak úgy tudható, ha megtalálod az ég felé nézõ vevõjét valahogyan.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Rejtett GPS berelt kocsikban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.