repjegy Dél-Kelet Ázsiába

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia repjegy Dél-Kelet Ázsiába

 • Ennek a témakörnek tartalma 9 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Max 11 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #41285 Hozzászólás

  Zsolt

  Igazából olyan repjegy iránt érdeklõdöm, ami nem ugyanonnan megy vissza, ahova érkezik. Most olvastam egy 2002-es útleírást, asszem Air France volt, oda Hanoiba, vissza Bangkokból. Nem tudom, létezik-e még ilyen, esetleg más viszonylatokra is?

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #380910 Hozzászólás

  Max

  AirAsia

  Ha Aerosvit-tel mész, simán eléred. Asszem 4.50 környékén ér BKK-ba és 10 környékén indul Hanoiba. Trotter bátyó, örülök, hogy hallok rólad! Mi van veled? Megdobhatnál má egy méllel!

  #380909 Hozzászólás

  trotter

  igen

  Maxunknak igaza van. Egyre kell meg figyelni, hogy az Airasia reggel repul es nem biztos, hogy elered, ha ki is checkkolsz. Naish, melyik legitarsasagnal 1oo rugo taxal egyutt?

  #380908 Hozzászólás

  thom

  re:naish

  naná…

  #380907 Hozzászólás

  naish

  légitársaság

  Melyik társaság? Aerosvit? 1 hónapon belül jöttök vissza?

  #380906 Hozzászólás

  aghleia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Thaiföld repülõjegy

  Sziasztok!

  Én ma vettem meg a repülõjegyemet Thaiföldre. Már egy ideje figyelem az árakat, kb. január óta tervezzük az utat, bejárjuk a térséget a nyáron. Csak gondoltam ajánlom, akit érdekel, én 100. 000 Forinért vettem meg a jegyet Bangkokig (illetékkel együtt) a Nagypihenes utazási irodában. Eddig még sehol se láttam illetékkel együtt ennyiért, szerintem nagyon megéri!

  #380905 Hozzászólás

  Max

  Jegy

  Mi megvettük a jegyet Bangkokba oda-vissza és még elõre itthonról az AirAsia jegyet Hanoiba egybõl érkezés utánra. Szerintem így a legegyszerûbb. Egy bökkenõje van. Mivel az AirAsia fapados, ezért nem foglalkozik a csomagok átpakolásával vagyis ha nem kézipoggyásszal mész, akkor Bangkokban ki kell lépned, hogy felvedd a csomagod, majd vissza. Vagy kézipoggyász, vagy dupla vízum.

  #380904 Hozzászólás

  fric

  szerintem

  a discovery airpass-ra gondolsz, én nem vettem igénybe pontos infoim nincsenek, viszon az airasia-nak elég jó árai vannak. Lehet, hogy olcsobb ha az út végén visszarepülsz BKK-ba.

  #380903 Hozzászólás

  Zsolt

  fapados

  Köszi.
  Fapadosnál meg olyasmirõl hallottam, hogy x öszzegért többször is lehet repülni. Tud valaki errõl konkrétabbat? Melyik társaság, mik a pontos feltételek?

  #380902 Hozzászólás

  Pere

  létezik

  Lehet venni ilyen jegyet,de általában jóval drágább,mint a sima.Valószínüleg jobban megéri ha veszel egy akciós sima jegyet és aztán valamelyik ázsia fapadossal repülsz körbe.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: repjegy Dél-Kelet Ázsiába
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.