Reptéri segítség keresése Madridban ápr.10-én

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Reptéri segítség keresése Madridban ápr.10-én

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  nnb 8 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #23916 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Ápr.10-én utaznék másodmagammal Havannába.Férjem és Apukám jönne velem. Az a problémám,hogy a férjem és és az Air Europával utaznánk Madridból, apu meg Iberiával.Azért megyünk külön,mert légitársasági alkalmazottként 10.000 ft.-ért repülünk a férjemmel az Air Europával,viszont Apunak az beria a kedvezõbb. Sajnos nem beszél nyelvet,nekünk meg nem lesz annyi idõnk,hogy az 1 Terminálról a 4-re kísérjük. Ha valaki aznap utazik Havannába vagy bárhová madridból a 4-es Terminálról ,kérem jelentkezzen. Apu gépe du.15-kor indul.
  Köszi

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #281782 Hozzászólás

  nnb

  Reka

  Eszre sem kellett volna venned ezt az omar-t, semmi hasznos hozzaszolasa nincs semmilyen temaban. Allandoan kekeckedik. Nem csak eszre vetted, de meg magyarazkodsz is… Ez egy tobb neven “iro” (hosszaszolo) baromira unatkozo ember Mexikovarosbol.

  Es hogy erdemben is hozzaszoljak:

  http://es.wikipedia.org/wiki/Aeropuerto_de_Madrid-Barajas

  http://es.wikipedia.org/wiki/Aeropuerto_de_Madrid-Barajas

  Itt biztos talalsz segitseget, faternak megmutathatod honnan-hova kell eljutni. Ha kedved van meg rajzolhatsz is neki.

  #281781 Hozzászólás

  Omarnak

  Omar!

  Te valószínû egy igen primitív nagy paraszt vagy. Amúgy 70.000 forintról beszélünk,meg arról,hogy apukám most találta ki,hogy jön mi meg fél éve. A stand by jeggyel meg jobb,ha több járatra van jegyünk,mert így biztosan el is jutunk oda,ahová indulunk. Ha meg feljutunk ugyanarra a járatra,együtt megyünk.

  #281780 Hozzászólás

  Madrid…

  sztem a madridi repter amilyen hatalmas, olyan 1szeru. Piktogrammal van jelolve minden, egy nagycsoportos ovodas is el tud igazodni konnyen. Az is jelolve van, 1ik celponttol a masikig hany perc az ut . Nyelvtudas nem szukseges.

  #281779 Hozzászólás

  Omar

  jellemzõ

  az igazi szarevõ geci, aki igaz 10ezerért repül, de az apját egyedül hagyja, mert annak meg esetleg 2ezerrel több lenne a jegy, és így háát hóóó haaa csak 48ezret takarítok meg, nem 50et. hát fordulj fel, ha én lennék az apád a tolókocsimat a seggedbe dugnám fel. paraszt

  #281778 Hozzászólás

  Laci

  átszállás

  Én az anyukámnak tolószéket kértem, és úgy oldottam meg a párizsi átszállást. Mondjuk neki fájt is a lába. Esetleg kérdezz rá erre a lehetõségre az Iberiánál, hátha segítenének ebben.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Reptéri segítség keresése Madridban ápr.10-én
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.