Republica Dominicana egyenileg utazoknak!

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Republica Dominicana egyenileg utazoknak!

 • Indította
  Témakör
 • #24540 Hozzászólás

  Gino
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Udvozletem!
  Mindenkinek, aki Sosuaba, vagy a kornyekere akar utazni, szobakat, apartmanokat, Hotelbeli elhelyezeseket teljes ellatassal, vagy anelkul intezek! Ezenkivul szinte minden fakultativ programot is.
  Kedvezo aru repulojegyeink is vannak nemcsak ideutazoknak, hanem a Vilag minden reszebe!
  Komolyan utazni szandekozok irjanak kelejeno24@yahoo.es
  Udv. Gino.

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #289437 Hozzászólás

  GGG

  annak a nem egy embernek

  aki egyedul tolja ezt a temat kivanok kellemes unnepeket, es hogy bekeljen meg Ginoval, mert a harag felesleges es buta dolog. Ginonak is, es uzenem, hogy egy tisztazo uzenet sokat segit, a bujkalas nem kifizetodo. illetve mindenkinek aki olvassa a forumot.

  #289436 Hozzászólás

  Kefe

  felszivodott

  a GINo!!!!

  #289435 Hozzászólás

  GGG

  Kultúra

  Na látom itt a kultúra olyan magassága ütötte fel a fejét amiben én már nem tudok partner lenni :) Jó szórakozást, és ezek után már azon se csodálkoznék ha Gino nem teljesen az lenne aminek itt beállítják. De ez legyen az Õ baja, meg a “Kedves” posztoló “Uraké”.

  #289434 Hozzászólás

  idegen

  te birka GGG

  Nem veszed eszre ez nem egy ember hozzaszolasa!!!!
  Igazi gyoker vagy az IP cimmel egyutt!!!!
  Nyugodtan jelentsel fol te mindenkit te kis igazi gyoker!!!!

  #289433 Hozzászólás

  GGG

  hmmm

  hat nem hiszem h kisbirot akarna jatszani akarki is, de elegge furcsa, hogy itt szidsz valakit minden nap, es meg azt se irod le hogy miert. teljes neve es cime feltuntetesevel. en mar a helyeben regen feljelentettelek volna ragalmazasert, es becsuletsertesert. mert ez azert megsem jarja. az IP-d meg megvan a szerver uzemeltetoenel, hamar meg lehet talalni, a net nem tesz lathatatlanna.
  gondolom e miatt kerdeztek mar tobben is, hogy miert vered itt magad, es miert pocskondiazol valakit nevvel, cimmel naprol napra kitartoan.
  ez igy lenne fer….

  #289432 Hozzászólás

  allatidomar

  figyelj te puma

  te vagy a forumon a kisbiro? Miert akarsz itelkezni?
  Alkoholista,nagykepu majom a Ginoka! Erdekes nem jelentkezik mostanaban!!! Regebben allandoan itt logott es osztotta az eszt!

  #289431 Hozzászólás

  puma

  mi a baj?

  Most már tényleg mond el mi a f*sz bajod van Ginoval! Lenyúlta a csajod? Vagy a fiúd? Ok ok nem jelentkezik, de most már túl nagyra nyílt a szád. Had ítélkezzünk mi is, és döntsünk, hogy utazunk e Ginoval vagy sem…

  #289430 Hozzászólás

  Aki ismeri Ginot

  Eltunt a mi Ginonk!

  Sajnálattal kell közölnöm Ginónak már több mint három hete nincs számitó gépe, mert be adta a zaciba egy üveg rum áráért. De sajnos a jól menõ válalkozása a parton nem termelt még annyit hogy ki tudja váltani. Nehogy valaki azt gondolja olyan nagy értékû a gépe [Pentium II 800 Hz 128 Ram] = 1 üveg RUM…..Várjuk szeretettel mi hamarabb a fórumon. Hajrá Kele Jenõ alias GINO…. Pedig itt a szezon jönnek a turisták!

  #289429 Hozzászólás

  Sanyika

  rendor-nek

  Igen, igen! Mi történt??

  #289428 Hozzászólás

  Pityuka

  rendor-nek

  Csak érdekel: mi a bajod neked ezzel a Gino gyerekkel? Bántott? Átvert? Megalázott? Írd már le, mert szapulod, szapulod, de nem értem miért ilyen hévvel? Mi történt?

  #289427 Hozzászólás

  rendor

  Gino eltunt!

  Eltunt ez a simlis Gino?
  Miert nem szolsz hozza a rolad leirtakhoz?
  Elfogyott a nagykepu szanalmas szoveged???
  Az IWIWen is ugy reklamozza magat mint valami milliardos,kozben egy utolso senki!
  Gino a penzcsinalo aki szabadidoben is penzt csinal,ezt irja az IWIWen magarol!
  Szanalmas ember vagy te Gino! Miert is vagy te Gino???
  Irtad mikor te a csucson voltal!!! Melyik csucson te szerencsetlen? Mikor az NDK-ban segedmunkaskent dolgoztal???

  #289426 Hozzászólás

  GGG

  nem ertem en ezt

  elhiszem h Gino ilyen meg olyan meg méginkább meg minden… de azert furi… nekem kozel szaz csoportom volt mar, es meg egy sem jart a lakasomon… mondjuk nem is egy egerlyuk, de nem lehet hogy itt mas van a hatterben? nem, nem ismerem Ginot, es megvedeni sem akarom, csak hangosan gondolkoztam :))

  #289425 Hozzászólás

  rendor

  Eltunt a mi Ginonk!

  Mi lett ezzel a Kele(kotya) Jenovel????

  Nem nagyon jelentkezik,pedig eddig osztotta az eszt minden este,de ugylatszik elszegyelte magat!
  Gyere elo Kele Jeno!!!!!

  #289424 Hozzászólás

  Aki ismeri Ginot

  Gino

  Nekem sem volt, míg meg nem láttam és megnem ismertem. ezért irtam hogy, kérj képet róla és a szobájáról.Utána vond le a konzekvenciát.

  #289423 Hozzászólás

  meba

  re…

  tavaly en is terveztem menni Dominikara,Ginoval volt is kapcsolatom rövid ideig,tanacsokat adott,több kepeslapot is kaptam töle,kepeket,es segitseget igert talalani vmi szallast,de en nem mentem el,mashova utaztam.Szamomra nem voltak rossz erzeseim vele sosem,de ez egy feluletes ismeretseg,vagy annyi sem…

  #289422 Hozzászólás

  news

  Gino

  Kiváncsian várom ennek a topiknak a folytatását, remélem nem fogják törölni, és Gino megvédheti magát, vagy esetleg mások is lealkoholistázzhassák. Ezt a szót két percig írtam…

  #289421 Hozzászólás

  Aki ismeri Ginot

  JÓ TANÁCS MINDENKINEK !

  Aki Ginoval azaz KELE JENÕVEL KAPCSOLATBA LÉP NE VÁRJON SEMMI JÓT. EGY SZEMÉT LEHÚZÓS SZEMÉT LÁDA A MAGYAROK SZÉGYEN FOLTJA DOMINIKÁN. VAN A FÓRUMON OLYAN AKI EZT ALÁ IS TUDJA TÁMASZTANI CSAK MINDENKIT ARRA INTEK HA KAPCSOLATBA LÉP VELE KÉRJEN ELÕBB EGY FÉNYKÉPET RÓLA ÉS AZ EGÉR LYUKRÓL AHOL ALKOHOLISTA ÉLETMÓDON ÉL.

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
Hozzászólás: Republica Dominicana egyenileg utazoknak!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.