Repülés fapapuccsal

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Repülés fapapuccsal

 • Indította
  Témakör
 • #3984 Hozzászólás

  lacafaca
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Azért indítom ezt a fórumot, hogy megosszunk néhány hasznos tippet, ötletet amit érdemes megfogadni egy fapapucsos repülõút alkalmával. Én még nem utaztam fapapuccsal, de ami késik nem múlik, viszont szeretnék felkészülni mindenre. És kicsit parázok is bevallom, fõleg, hogy egyedül kell mennem. Írjatok élményeket, tapasztalatokat, mire kell figyelni, melyik fapapucstársaságot ajánljátok, mit történik a fapapucstéren és utána ha felszáll a gép:) Tudom, ott úgyis minden kiderül, de jobb ha az ember lélekben is felkészül erre:))

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #88449 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nem fogod megbanni

  A fatal amit folszolgalnak a holland legi utas kiserok fapapucsban, az meger egy ket fabatkat. Ehen nem fogsz maradni, az biztos.
  Jo Utat,
  AR

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Repülés fapapuccsal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.