Repülés

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Repülés

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #4023 Hozzászólás

  Utazó

  Gazdasági Rádió, 2006. május 15., hétfo

  A rövid és középtávon közlekedo járatok között a 25 légitársaság közül a magyar nemzeti légitársaság volt a legpontosabb. A poggyász kezelés tekintetében a harmadik, a csomagokra legjobban vigyázó társaság a magyar – áll a Malév közleményében.
  Az AEA adatai szerint a Malév pontossági mutatója az induló járatok esetében 88,9 százalék, az érkezokében pedig 89,6 százalék, míg a 25 légitársaság átlagosan 79,3 százalékos pontossággal, 15 perces késéssel közlekedik. Az átlag kissé romlott az elozo év elso negyedévének 80,8 százalékos pontosságához képest. A járatok átlagosan 76,9 százalékos pontossággal indulnak és átlagosan 79,3 százalékos pontossággal érkeznek.

  A cseh légitársasággal repülni a legélvezetesebb, Magyar Hírlap, 2006. május 16., kedd, 12. oldal

  A turistaosztályon a cseh nemzeti légitársaság (CSA) nyújtja Európában a legjobb fedélzeti szolgáltatást a légitársaságok nemzetközi szövetségének felmérése szerint. A második helyen a Malév áll, majd a Finnair következik. Az elso osztályon a Malévnál a legszínvonalasabbak a fedélzeti szolgáltatások, a második az AUA, a harmadik a CSA.

Hozzászólás: Repülés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.