Repülõjegy kiállítási díjak

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Repülõjegy kiállítási díjak

 • Indította
  Témakör
 • #3939 Hozzászólás

  Péter

  A könnyebb összehasonlítás kedvéért jó lenne egy helyen(itt) összegyûjteni melyik utazási irodánál mennyi a repülõjegy kiállítási díj!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #87650 Hozzászólás

  Bálint

  Közvetlenül

  Esélyes, hogy közvetlenül a légitársaság weboldalán a legolcsóbb, a papírjegy már lassan a múlté, sõt, az irodákban is fecnit kapsz, elektronikus jegy néven.

  #87649 Hozzászólás

  Péter

  Megmagyarázom

  Nem mindegy!

  Bár nem tudom van-e jelentõs különbség e tekintetben az irodák között de éppen ezt szeretném kideríteni. 2 éve vettem utoljára irodában repjegyet, emlékeim szerint akkor olyan 5000 körül volt a kiállítási díj.

  Tegyük fel találok ezen az oldalon..

  http://matrix.itasoftware.com/cvg/dispatch/login

  ..egy nekem tetszõ lehetõséget és elmennék egy irodába megvenni a jegyet, nem mindegy hogy 2000 vagy 8000 Ft-ot fizetek rá kiállítási díj címén.

  Szóval várom az árakat, melyik iroda a legolcsóbb!

  #87648 Hozzászólás

  repulo

  Nem mindegy,

  ha a vegosszeg olcsobb, mindent beleertve?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Repülõjegy kiállítási díjak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.