Rimini olcsó szálláshelyek,apartmanok

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Rimini olcsó szálláshelyek,apartmanok

 • Indította
  Témakör
 • #14327 Hozzászólás

  Gitta

  A segítségeteket szeretném kérni,milyen lehetõségek vannak apartmanok kapcsán.Tengerpartközeli,és viszonylag olcsóbb árkategóriában.köszönöm

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #152559 Hozzászólás

  Hunor

  Hostelek

  Ha hostelek is jok, akkor itt nezelodj:
  http://www.hostelsclub.hu

  Udv

  #152558 Hozzászólás

  Gitta

  Senki

  nem tud olcsó szállást Rimini tengerparthoz közeli részén?Kezdek elszomorodni..

  #152557 Hozzászólás

  Gitta

  Mónika

  Köszi a válaszod! mi igazából Rimini központi részére(tengerparti) szeretnénk menni,4-en fiatalok,és ott gondolkodunk 4 fõs apartmanban, augusztusban megyünk.Folyamatosan nézegetem én is az ajánlatokat,de még nem igazán tudtunk dönteni,tehát ha valaki többet tud a szálláshelyekrõl szeretném ha megosztaná velem az információt! Egy egyszerû,de tiszta,tengerpartközeli,lehetõleg minél olcsóbb 4 fõs két légterû apartmanok érdekelnek,hisz úgy se a szobában töltjük az egész napot.A segítséget elõre is köszi!

  #152556 Hozzászólás

  Mónika3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Rimini olcsó szálláshelyek, appartmanok

  Szia!
  A nyáron mi is Rimini környékére megyünk! Én a Tizi Travel és a TIM Travel ajánlatait nézegettem, szerintem ezek a legolcsóbbak. Mi végül a Tizi-vel megyünk Riminitõl 30 km-re egy városkában lesz a szállásunk, apparmanban. Az árak attól függõek, mikor mész és milyen apparmanban szerenél lakni.

  Szia!
  Mónika

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Rimini olcsó szálláshelyek,apartmanok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.