Riói karnevál 2007

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Riói karnevál 2007

 • Indította
  Témakör
 • #25004 Hozzászólás

  Szeretném kérni a segítségét mindenkinek, aki információval és tanáccsal tudna ellátni egy jövõ évi kb. 10 napos riói úttal kapcsolatban. Másodmagammal, felnõtt fiammal szeretném megnézni Riót és környékét jövõ tavasszal. Egyelõre csak a tájékozódás szintjén vagyok, még azt sem tudom, hogy pontosan mikor lesz a jövõ évi karnevál. Szívesen megyek utazási irodával is, de az egyéni szervezés sincs ellenemre, ha kedvezõ utazásszervezõi ajánlatot nem találok.A hátizsákos -tömegszállásos korból már kinõttem, minden más megoldást / fizetõvendég szoba, apartmann, egyéb szállodai elhelyezés/elfogadok. Repülõjegy tippeket is kérek, átszállásos is lehet.Elõre is köszönöm.
  Zádori Z.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #294949 Hozzászólás

  Köszönöm,JESS

  a rengeteg hasznos infót, most egyenként ezeket végignézem,aztán visszajövök a kérdéseimmel.
  Üdv:Zádori Z.

  #294948 Hozzászólás

  jess

  nézz be

  egyéb brazil topicokba itt az utazas.com-on, minden le van írva, árak, szállás, mire kell vigyázni stb. de nagy vonalakban: repjegy 200 rugó alatt nem lesz, az általad említett idõszakban különösen nem. jó elõre foglalj szállást és repjegyet, mert karnevál idején rióra mindig ki lehetne tenni a “megtelt” táblát. nem javaslom az utazási irodás megoldást, de vannak elõnyei is ( mindent megszerveznek helyetted, ami nem rossz annak aki karnevál idején megy rióba, nem ismeri a várost és nem tud portugálul ). hátránya, hogy természetesen durván megvágnak, ez errõl szól. szállásárak mindenhol igen magasak ebben az idõszakban. a veszélyekrõl most nem írnék, sokan, sok helyen leírtak már errõl mindent itt az utazas.com-on. itt egy szállás ami megfizethetõ talán: san marco hotel ( sanmarcohotel.net ), de még itt is 1699 real volt most 2006-ban a legolcsóbb kétágyas 5 napra, ilyenkor ugyanis ún. “karnevál csomagot” kell venni, nincs 1-2 napos tartózkodás. ha beszorzod 100-al, az 170 rugó 2 embernek reggelivel 5 éjszakára. nem tudom mennyire vagy jól eleresztve anyagilag. szerintem ez qrva sok pénz, nem ér annyit a karnevál. legolcsóbb megoldás youth hostelben lenne és ott egy kétágyast foglalni, már jó elõre, na de azt mondod, abból kinõttél. ha mégis jó, akkor itt van pár megoldás:
  http://www.newtonsrooftop.com
  http://www.colinasresidencia.com
  http://www.hostel.com/en/availability.php/HostelNumber.2964
  http://www.crabhostel.com.br
  http://www.cariocahostel.com.br/
  http://www.riohostel.com/
  http://www.chelagarto.com/copa/ing/copa_ing.htm

  van még apartmanbérlési lehetõség, persze ez is marha drága karnevál idején. ezzel kapcsolatban nézz be ide:
  http://www.lonelyplanet.com – és itt a fórumban south-america, itt millió ember van akinek hasonló vágyai vannak a tiedhez, meg olyanok is akik voltak már a karneválon és valószínûleg kapsz majd egy csomó tanácsot.
  másik ilyen oldal: http://www.virtualtourist.com

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Riói karnevál 2007
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.