Romaniaba milyen telefonkartya?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Romaniaba milyen telefonkartya?

 • Indította
  Témakör
 • #17803 Hozzászólás

  Lilla

  Szemelyes tapasztalatok erdekelnenek, hogy Romaniaba melyik a jo telefonkartya (New York-bol)… Nekem eddig 1 sem mukodott…Eastern European – megszakad percenkent, New York Exclusive – nem megy at a hivas…
  Koszi elore is!!!!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #177954 Hozzászólás

  nik

  telefonkartya

  http://www.justphonecards.com, de Delaware-bol nem hasznalhato a UTA tipus.
  http://www.phonecards.com
  Sok sikert

  #177953 Hozzászólás

  bet
  #177952 Hozzászólás

  mufurcka

  kartya

  Szerintem kimondottan Romaniaba a UNION CARD New York telefonkartya a legjobb, ami 4 es fel dollarra tobb mint fel orat ad. (az 5 $ -os telefonkartya ugyanis =4 es fel a Manhattan av.-n , Greenpointban) Nincs kapcsolasi dij !
  New Jerseyben pedig, tapasztalatom szerint, a legjobb (Romaniaba) a New Jersey Exclusive, ami bizony levesz kapcsolasi dijat, de 47 percet ad, ha egybol lebeszeled. Ha tudtok jobbat, irjatok meg, engem is erdekel, hisz hetente hazatelefonalok!!
  Koszonettel

  #177951 Hozzászólás

  Slim

  Kartya

  Szia,

  En a Sam’s Clubos kartyat hasznalom Magyarorszagra es RO-ba. USA-ban 3.4c/perc, semmi mas koltseg, MO-ra kb 12c/perc, RO-ba meg nemreg dragult es 35c korul mozog, ha nem tevedek.

  Slim

  #177950 Hozzászólás

  Laci

  Telefonkartya

  Szia
  itt az e-mailom irj ide es adok egy jo telszamot .En is ezt a ceget hasznalom ,valami 18-20 cent/perc de csak ho vegen kell szamlat fizetni .
  immy113@hotmail.com
  Szia LAci

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Romaniaba milyen telefonkartya?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.