Rotterdamba

 • Indította
  Témakör
 • #13146 Hozzászólás

  Bolt
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szervusztok! Tudnátok segíteni,hogy hogy jutok el Rotterdamba a legolcsóbban? Eddigi keregéléseim alapján talán a fapadossal Amszterdamba, és onnét valahogy Rotterdamba megoldás tûnik a legszimpatikusabbnak,de mondjuk már errõl az “onnét valahogyról” sincs túl sok infom…

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #147470 Hozzászólás

  Laca

  rottiból amsztiba

  Tudja valaki, hogy Rotterdamból, hogy lehet eljutni Amszterdamba? Pl. vonatra gondoltam.

  #147469 Hozzászólás

  Rita

  minimálbér, kiadó lakás

  Az egyik kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi a minimálbér Hollandiában.
  A másik kérdésem az lenne, hogy milyen árban vannak másfél szobás kiadó lakások Rotterdamban, és kb. mennyi a rezsi?

  #147468 Hozzászólás

  Ercsi

  Rotterdam

  babával költözés rozika kérdésére:
  a gyedet hogy megkapod-e azt nem tudom, de a családi pótlékot azt el lehet intézni a férjed munkahelyén keresztül csak hosszadalmas nagyon. én úgy tudom magán bölcsödék vannak, amit én láttam max.10 fõvel és hangulatosak

  #147467 Hozzászólás

  Patrik

  albérlet

  Hosszabb idõre megyek Rotterdamba, és szeretnék bérelni egy lakást. Tudja valaki, hogy hol érdemes, és milyen árak vannak?

  #147466 Hozzászólás

  tamás

  mivel?

  Tudja valaki, hogy Eindhoven repterérõl, hogy lehet a legegyszerûbben és a legolcsóbban eljutni Rotterdamba?

  #147465 Hozzászólás

  rozika

  babával költözés

  Párommal, és másfél éves kislányommal készülök kiköltözni Rotterdamban, legalábbis egy idõre. A párom munkát kapott, de én kislányommal maradnék otthon még egy darabig, persze aztán én is munkát vállalnék, de azt nem tudom, hogy az itthoni gyed-et megkaphatom e továbbra is, vagy esetleg Hollandiában van ilyen. Ha nincs, van esetleg bölcsöde, és mennyit kell érte fizetni?

  #147464 Hozzászólás

  ludmilla

  orvos

  Valaki tud abban segíteni, hogy Rotterdamban, hogy lehet orvoshoz menni, mi kell hozzá, mennyit és, hogy kell érte fizetn. Állandó gyógyszert szedek, és több hónapra valót nem tudok magammal vinni, és gondolom az itthoni receptet nem lehet kint kiváltani, tehát keresnem kelle egy orvost, aki hasonlót felírhat. Esetleg már itthonról kell valami papírokat vinni?

  #147463 Hozzászólás

  ruzsix

  varrónõ

  Rotterdamba készülök kb.1 évre dolgozni, ismerõsöknél fogok lakni, de õk sajna nem tudnak abban segíteni, hogy varrónõként találok e melót, igaz a nyelvet még nem beszélem. Tud valaki ebben segíteni?

  #147462 Hozzászólás

  Bubo

  infót kérek

  Szia Krisztti én is megyek Rotterdamba dolgozni légyszi küldj valami infót a kintti életrõl köszi

  #147461 Hozzászólás

  Bolt

  Ja igen..

  Sajna már csak 17000-es volt.. :(
  Köszi az infokat!

  #147460 Hozzászólás

  Kriszti

  Minnél elöbb!

  Ha már tudod a pontos dátumot,hogy mikor jösz és mész vissza,akkor ne késlekedj,tedd meg mihamarább,mert minnél hamarabb veszed,annál olcsóbb.Változhat az ár napról napra,hétröl hétre,de olcsóbb nem lesz ha késledesz,csak drágább.

  #147459 Hozzászólás

  Bolt

  Oké.

  Kösz. És mennyire elõre kell jegyet foglalni a Skyeurope-nál?

  #147458 Hozzászólás

  Kriszti

  Igen,igy igaz.

  Én Rotterdamban lakom és gyakran járok haza.Amig nem volt a Skyeurope,addig a Germanwings-el jártam haza és vissza,ami Kölnböl indult.Odáig gyorsvanattal utaztam,kb.2-2,5 óra alatt.
  Most már jár a Skyeurope és ez a legjobb megoldás,fapados csak ez van.
  Valóban vasuti csomópont van a reptéren,bárhova eltudsz jutni nagyon gyorsan,gyors és lassú vonatokkal akkár egyenesen Páriszba is…A holland vasúti közlekedés nagyon fejlett és gyors.Mindenki ezt használja,tehát szinte percenként járnak a vonatok.Automata gépböl vagy pénztárnál veszel jegyet R’damba,ami pontosan 9,20 euró,megkérdezed,hogy melyik “platform”-ról indul és hánykor,bár mindenhova kivan rakva a menetrend,de igy gyorsabb,mert nem késel le 2-3 vonatot amig keresgetsz,és kb.45 perc alatt Rotterdamba vagy.Kérdezz még nyugodtam!Sok szerencsét!

  #147457 Hozzászólás

  gamma

  Vonattal

  nem nagy ügy. A reptér (Schiphol) egyben vasúti csomópont is.

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: Rotterdamba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.