Rovartudosok es Leslie L L-ek

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Rovartudosok es Leslie L L-ek

 • Indította
  Témakör
 • #24437 Hozzászólás

  latin am

  Nos, mivel az iment is micsoda orvosi konzilium gyult ossze a dengue miegymas kapcsan, hatha megy ugyanez rovarokkal is. Allatrendszertani es foleg arachno-iranyu ismeretekkel megvert hallgatok figyelmebe:

  1.,
  az mi, ami ugy nez ki, mint http://animal-world.com/encyclo/reptiles/whipscorpions/images/TanzanianGiantTaillessWhipScorpionWHSp_AP7I.jpg ez, de nagyobb, es Costa Ricaban el? Speciel a nappaliban talalkoztam vele tobbszor is, hangsulyozottan ejszakai allat, fekete, es ugyan en alapjaraton elutasitom a pokszabasuak rendjet mint olyat, de ez tenyleg iszonyat volt…

  2.,
  Masreszt, a nagyon helyes, kis skorpio megjelenesu kozepes nagysagu (15 cm) skorpio, ugyanezen a teruleten, bar inkabb Nicaraguaban, az veszelyes? Ugy nez ki, ahogy a rajzfilmekben meg a horoszkopban. Barna, semmi extra antenna vagy valami, csak a legszuksegesebbek.

  3., Hol talalok olcson repulojegyet kozep amerikabol pekingbe, hehe.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Rovartudosok es Leslie L L-ek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.