Rovidnadrag Azsiaban

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Rovidnadrag Azsiaban

 • Indította
  Témakör
 • #42998 Hozzászólás

  Daczo Karesz

  Hello mindenki! Ugy tudom Azsiaban nem illik rovidnadragban beallitani hivatalos helyekre? Igaz ez? Es mi van ha nincs mas?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #411487 Hozzászólás

  Joco

  rovid gatyo

  Malaysiaban gond nelkul jarhatsz rovidben. De az itt elok hosszuban jarnak. Joco

  #411486 Hozzászólás

  Betti

  Fülöp-szigetek

  Egyszer ezen múlott a vízum hosszabbításom…

  #411485 Hozzászólás

  peter

  Paki

  Mindenképpen óvakodj a rövid gatyától, de a szük ruhától különösen.Nyáron tévedésbõl ( én sem tudtam )egy futógatyában próbáltam utazgatni. Szörnyü hiba volt. A helyi “tücsiruhát” 100 rupiért beszerezheted, de a legértelmesebb itthon varratni vászonból valami eleve retkes szinüt.Hy: Peter

  #411484 Hozzászólás

  Totya

  Japán

  Japánban nem kötelezô, de illik. Már csak azért is, mert gyakorlatilag mindenki abban van, néhány fiatalt leszámítva. Viszont minden légkondicionált (még a metró is) emiatt elviselhetô a dolog. Ha viszont kirándulni mész szerintem nyugodtan vegyél rövidnacit, senki nem fog megszólni.

  Üdv: Totya

  #411483 Hozzászólás

  David N. Biacsi

  Pakisztán

  Pakisztánban vegyél shalwar qamizt. Szellõs, és kényelmes. Iszlám országban valóban bunkóság a rövidnadrág. Üdv, D.

  #411482 Hozzászólás

  gagarin

  Szívás

  Nem tudom, hogy elkéstem-e a válasszal, de álljon itt egy-két eset a rövidgatyával kapcsolatban: Irán: esélyed sincs bemenni az országba rövidgatyában, innentõl kezve nincs mirõl beszélni. Pakisztán: én örültem, hogy megszabadulhatok az 1000 fokban végre a hosszúgatyától (már hivatalosan nem kötelezõ), de hamar vissza is került rám… Lahore-ban az egész város rajtam röhögött amerre mentem, mint valami vásári bohócon, a helyi homokosok (a férfi lakosság tetemes része) a lábamat, ill. hátsó felemet akarta fogdosni, úgyhogy elég hülyén éreztem magam. Szerintem minden ázsiai országba legalábbis illik vinni egy hosszúgatyát elkerülendõ az elõbbieket. Na csá, g.

  #411481 Hozzászólás

  Nagymajtényi Gábor

  Nem drága :-))))

  Vegyél kinn hosszú nadrágot, meg ha okos akarsz lenni, akkor egy shawl-t is. Jó az takarózni a koszos buszon, vonaton.

  #411480 Hozzászólás

  saman

  rovidgatyo

  Nemtom melyik reszere gondoltal Azsianak, de ha iszlam orszagba mesz, akkor bizony eleg bamba vagy, ha nem viszel hosszugatyot.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Rovidnadrag Azsiaban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.