Samarra, Irak: 1200 éves Askariya romokban

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Samarra, Irak: 1200 éves Askariya romokban

 • Ennek a témakörnek tartalma 9 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  yede 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #42739 Hozzászólás

  Medina

  …eggyel kevesebb ok a világutazásra.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #406875 Hozzászólás

  yede

  Dömötör

  Nagyon jó a hozzászolalásod !
  Van aki a hiradónak hisz ,van aki máshonnan tájékozódik ,és nem hiszi el a média agymosását .

  Nem hiszem ,hogy Amerikát az olajon kivül valami egyéb is érdekli a közelkeleten . Nem az a jótékonységi szervezet aki majd megmenti a világot büntõl . Inkább a világot kellen-e megmenteni Amerikától .

  Nem akarok senkit méltatni ,de ne higye senki ,hogy egy hiradó alapján már állást foglalhat obijektiven egy bizonyonyos témában ,attól amit látott az esti hiradóban .
  Sok esetben sajnos ez látszik .

  üdv.

  #406874 Hozzászólás

  Heart_On_Middle_East
  #406873 Hozzászólás

  Viz

  Vizenergia

  Vizenergia, ha igazi akkor … ?

  #406872 Hozzászólás

  Ahmed

  Irak

  Saddam gonosz ember de bush is gonosz. bush megy megy a keleten és mi8nden álamot megtámad amelyikbe olai van vagy amelyik a cionistáknak nem tetszik. jön Iran utánna Syria és más álam is ha bush utjába vannak lehet hogy majd az én hazám Egyiptom is utjába kerül mert Palestina közel van és a Mubarak öreg már de Mubarakot az amerikaiak mozgatják mert félnek a muslim testvérektöl. én nem szeretem a terrort és a valódi muslim sem nem szereti mert a szent Quran mondja hogy nem szabad ártatalant megölni. én valódi muslim vagyok nagyon hívö. mindennap 5 salat azaz ima Ramadant megülöm és hadsi vagyok. de ártatlan embert megölni nem szabad.
  de bush is hibás hogy sok a terror mert neki az olaj kell. Lajos rossz most Iraqba rosssab mint amikor Saddam uralta mert akor béke volt.

  #406871 Hozzászólás

  Zöld Pofa

  kis adalék

  Az USA ugyanolyan militáns, agymosott és demagóg ország, mint a SZU volt. Bush pedig egy alacsony IQ-val rendelkezõ báb. Csak most egyenlõre nincs ellenfél. Mit nekik világörökség, õsi emlékek, hiszen náluk a 17.sz-tól van történelem és az is egy földrésznyi õslakos kiírtásával kezdõdött. A háború elõtt az volt, hogy kiéheztették-kivéreztették Irakot, ahol meghalt félmillió gyerek élelmiszer és gyógyszerhiány miatt. Õk ezt járulékos veszteségnek hívják. Ahelyett hogy id. Bokor Gyuri akkor amikor módja volt rá, kicsinálhatta volna Husszeint és a haverjait 91′ körül. Csak akkor az éppen nem volt “érdekük”. Hadd szívjanak a kurdok, kik is azok, kit érdekelnek?

  Lajos! Remélem csak poénból írtad a szösszeneted. Minket az az igazságszeretõ és demokratikus ország nem támogatott Trianon igazságtalanságaival szemben, pedig tudták mi az ábra. Jaltában odadobtak velünk együtt több kis országot Sztálinnak. 56-ban szintén nem háborgott igazságérzetük. Inkább Szuez volt a fontos. Ki a f@szt érdekel, hogy nem látogat ide az a véreskezû retardált idióta?

  #406870 Hozzászólás

  Dömötör

  Lajosnak

  Esetleg ha Orbán nyer, aki ugyebár szintén támogatja a terroristákat Magyarországot is meg fogja támadni a derék Bush elnök? Nem gondolod, Lali??
  Amerika a világ legcsodálatosabb demokráciája, ugye Lali?
  Amerikára és nagyszerû vezére Bush elnökre méltán számíthat a békére és biztonsága áhitozó világ. Bush elnök pedig elhozza a békét ártatlan emberek legyilkolása és országok lebombázása árán. Ugye Lalikám, ezt te is így gondolod?
  Bush elnök, a muzulmánok nagy barátja pedig felszabadítja az elnyomás alatt tengõdõ arab népeket egy kis olajért cserébe. Észak-Koreában is nagy a nyomor és az elnyomás, Észak-Koreához képest az arab világ maga a paradicsom, hiszen ott nem hal éhen senki. Tudja ezt jól a derék Bush elnök is. Csak hát ott nem éri meg befektetni, nincs ugyanis olaj. És ugyebár Krisztus koporsóját sem õrzik ingyen. Tehát Észak-Koreával csak tárgyalni lehet. De hát miért nem keresnek a koreaiak is olajat vagy földgázt. Ha találnának, Bush elnök odamenne és megszabadítaná õket a gonosz Kim Dzsong Iltõl.
  A világ második legdemokratikusabb országa pedig Izrael. ugye? Izrael olyannyira demokratikus ország, hogy neki még Bush elnök is megengedi, hogy atombombája legyen.

  Tehát summa summarum, ha Bush elnök, a magyar nép barátja nem jön el Magyarországra, az akkora nemzeti tragédia lesz, amire még Mohács óta nem volt példa (Trianont nem említem, mert azt csak a fasiszták emlegetik, ugye Lajoskám?). Ezért szavazzuk a következõ választáson Bush elnök és az arab népek nagy barátjára Gyurcsány Ferencre.

  Éljen a béke! Rohanjuk le Iránt, aztán Szíriát!

  #406869 Hozzászólás

  vki

  Lajosnak

  Kérdéses, hogy kit is nevezhetünk ma terroristának!
  Én azt mondom, amióta van USA veszélyesebbé vált a világ.

  #406868 Hozzászólás

  Péter

  Ha, ha …

  Ez nagyon jó volt Lajos ! ;-)

  #406867 Hozzászólás

  Lajos

  Ne sírjál!

  Minden fikázó kis hülyének a figyelmébe ajánlom, hogy az iraki embereknek az USA adta vissza a szabadságot, amit Szaddám elvett tõlük! Senki ne sírjon itt mindenféle ezeréves emlékek miatt, amióta nincsen Szaddám, biztonságosabb lett a világ! Nincsen Irakban atomveszély, de hamarosan Irán is sorra kerül, nem támogathatja a terroristákat, akik fenyegetik a demokratikus és szabad Izraelt, Amerikát és Európát! Szégyen, hogy Európa nem vesz részt a terrorizmus elleni harcban, nem véletlen, hogy Bush, aki korunk legnagyobb politikusa, nem látogat el hozzánk! Soha nem is fog, ha a fasiszta Orbán gyõz áprilisban! Gyurcsány elítéli a terrort, barátja Bushnak és a békének!

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Samarra, Irak: 1200 éves Askariya romokban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.