San Marino 3-4 oraban

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa San Marino 3-4 oraban

 • Indította
  Témakör
 • #9842 Hozzászólás

  Wacker

  Mit erdemes, lehetseges, csinalni, latni?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #128326 Hozzászólás

  Mónika3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  San Marino 3-4 órábab

  Szia!
  Ahogyan elõttem már elmondták 3-4 óra elég, de szükséges ahhoz, hogy San Marino-t megnézd! Egy bizonyos magasságig fel tudsz menni autóval aztán a parkolótól indul a felvonó, amely kb 20 percenként jár, innen aztán tovább gyalog tudsz a sétáló utcákban közlekedni. Üzlet, hátán üzlet a legkülönfélébb dolgokat tudod megvásárolni, ha akarod. Igazából az egész város egy bevásárló forgatag. A legmagasabb helyekrõl azonban gyönörû kilátás nyílik a környékre! Egyszer érdemes ellátogatni San Marino-ba!

  #128325 Hozzászólás

  SF

  szerintem

  3-4 oraban korbe tudod setalni a var reszt. Hangulatos kis utcak, es egy csomo turista. Kulonosebbet nem lehet San Marinoban csinalni. Latnivalo csak fent van, ill. onnan lenezhetsz. De erdemes, mert romantikus, hangulatos.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: San Marino 3-4 oraban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.