Santiago de Chile

 • Indította
  Témakör
 • #23992 Hozzászólás

  benobeni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Július 10-én érkezem Santiago de Chilébe és még nem foglaltam szállást. Valakinek van valami ötlete vagy tapasztalata a helyi viszonyokról és árakról?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #282546 Hozzászólás

  csatazaj

  ejhaj

  A magyar nõkre meg azt mondják, hogy szépek, de mindegyik az?? A világ összes nagyvárosa tele van tolvajokkal, (ha lenne kivétel, az csoda lenne) mert hol is rabolhatnának, ha nem ott, ahol sok az ember? Szégyenkezz csak nyugodtan, egy egész országot elítélni a saját naivitásod és egyetlen tolvaj ügyes keze miatt balgaság!

  #282545 Hozzászólás

  benobeni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ez van

  Újra itthon, ezt se gondoltam volna, hogy Chilébõl Brazíliába úgy jövök meg, hogy itt érzem a biztonságot, ahol a legnagyobb a bünözés a világon. Az elõtte hozzászólóknak csak annyit, természetesen tudom, hogy nem szabad értéket és egyebeket a hátizsákba tenni, a gond az volt, hogy megbíztam a chileikben, azt mondták mindenhol, hogy becsületes nép. Most megtapasztaltam, hogy nem az, amúgy életemben elõször történt meg velem ez. Azért meg már nehogy nekem kelljen szégyenkeznem, mert meglopnak, még ha ilyen balek módon álltam is hozzá a dolgokhoz.

  #282544 Hozzászólás

  Che

  benöke

  sajnallak, nagyon kellemetlen lehet egy idegen orszagban igy jarni. Elhiszem, hogy elment a kedved az orszagtol. De ez sajnos barhol elöfordulhat, ezzel most nem nagyon vigasztaltalak, dehat ez van mindenfele!

  #282543 Hozzászólás

  puerto

  chili

  mire vazz mire.. hulye kerdes… amire minden nagy varosban vigyazni kell. a penztarcadat, iratokat nem a hatitaskadba kulso zsebebe teszed stb.
  ismerosemet bp-en mar 5x megloptak, chileben meg egyszersem. a topicindito rossz idoben volt rossz helyen es ezt meg tetezte hogy baromi naiv. az ilyeneket mindenhol kihasznaljak es azt se felejtsetek el alkalom szuli a tolvajt!

  #282542 Hozzászólás

  Teng Leng

  Chile

  Mire kell vigyázni amikor Chilébe utazik a magyar?

  #282541 Hozzászólás

  Denisha

  modszer

  Benobeni, mi volt a modszer amivel megloptak, legyszives ird le.

  #282540 Hozzászólás

  Jani

  Tanulópénz

  Miért õket hibáztatod a saját hülyeséged miatt? Elsõ számú szabály, hogy értéket, iratokat hátizsákban nem teszel. Nem látod mit csinálnak mögötted, simán belenyúlnak, kivágják a zsákot és úgy jársz mint a többi béna turista.
  Azt gondolná az ember, ha brazíliában élsz felkészült vagy ilyen téren… Nézd a jó oldalát, többet nem csinálsz ekkora hülyeséget.

  #282539 Hozzászólás

  benobeni
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tolvajország

  Megérkeztem július 10-én és július 11-én már ellopták az irataimat és a nálam lévö pénzt. Bravó Santiago de Chile! Minden programomat töröltem, szidom öket, mint a bokrot, többé ez az ország számomra nem létezik. Lehet bármilyen szép a tengere, a hegyei, a sivatag, én úgy fogok emlékezni rá világéletemben, mint a legrosszabb hely, ahol valaha is jártam. Csak az fáj, hogy minden dokumentumot újra kell csináltatnom, az elveszett pénzt úgyis itteni programokra költöttem volna el, ezekröl elegánsan lemondtam és a lehetö leggyorsabban elhagyom ezt a patkányországot.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Santiago de Chile
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.