Santorini

 • Indította
  Témakör
 • #9214 Hozzászólás

  Eva

  Nincs valakinekl tippje hogyan lehet legolcsobban Santorinire repulovel eljutni? Mar futottam egy ket kort, az Aerovivatol a mai napig nem kaptam ajanlatot bar akcioznak ezerrel. Mi ket eve voltunk, akkor meg ment Malev charter. elore is koszi a valszt.

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #124678 Hozzászólás

  monalisa

  Sarkinyúlnak: nem drága

  nemrég jöttünk haza Santorinirõl és engem is sokan riogattak hogy drága hely. egyáltalán nem volt az. ugyan olyan árak vannak mint bármely görög nyaralóhelyen.
  2 fõre étteremben 20-25 EUR-bõl ki lehet jönni. igényes szép szállások, jó kilátással vannak teljesen emberi áron.
  tej víz kenyér, szóval alap élelmiszerek ugyan annyik mint máshol. pl kenyér 70 cent 1,5 víz 50-80 cent literes oliva olaj 4-6 EUR

  egyébkét az útleírásokban megtalálhatod a bezsámolómat, vannak benne árak is.

  #124677 Hozzászólás

  LBJ

  Eva

  Ha ragaszkodsz a repülõhöz, a legegyszerûbb az utazási irodák üdülési csomagjai közül válogatni. Egyébként olcsóbb busszal Athénig menni és Piraeusból komppal.(Blue Star Ferries) És ami Santorinit illeti, görög viszonylatban drága és nincsenek jó strandjai.

  #124676 Hozzászólás

  Sarkinyúl

  Segítsetek !

  Sziasztok ! Megyek santorinire és nem vagyok képben az árakkal ! ha tudnátok egy-két infót pl az éttermek , a bolt árairól… megköszönném!

  #124675 Hozzászólás

  monalisa

  árak

  hi!
  az árak már nem teljesen aktuálisak!
  sajnos az Aegean jegyei már rég nem 19 EUR. az elsõ pár jegyet adják csak annyiért. eredetileg én is velük akartam menni a komp helyett de hirtelen 19 rõl 97 EUR lett 1 jegy!!

  a Sky ára jelenleg Athénig 40 000 HUF fölött van!

  A Wizz szintén 40-50 000 HUF körül van

  #124674 Hozzászólás

  Pohi_

  utvonalak

  A charter járat drága, helyette a következõt javaslom:

  1. Athénig SkyEurope (kb. 20.000.-Ft-tól)

  Santorinire hajó, vagy repülõ (Aegan Airles).

  Heraklionba repülõ (Aegan Airles-el csak 19 EUR!!!),onnan hajó.

  2. Thessalonikibe kocsival, onnan hajóval. A hajó 22.00-kor indul, és délutánra van Santorinin. (Amugy Krétára megy.)

  3. Szept. közepéig jár a WizzAir Bp-rõl Heraklionba reggel, oda vissza kb. 35.000.- ft-ért, onnan hajóval.

  #124673 Hozzászólás

  monalisa

  köszi

  igen láttam már képeket, csak hát az mégis csak más mint egy személyes tapasztalat. nekünk is repcsiszékes ülés jegyünk van elvileg. hány szintes a hajó?
  tudod mit jelent a repcsiszékes jegynél hogy lounge 1,2,3,4,5? mi asszem 5-re vettük a jegyet. ez szintet jelent vajon?

  #124672 Hozzászólás

  jess

  mona

  a bluestarferries szerintem király, egy jó nagy komp, kék-fehér színû, oldalt hatalmas betûkkel a cég neve, van rajta kajálda, jó kis juhtúrós, spenótos stb. pitával, italokkal. finomak, nem magyar resti büfé színvonal szerencsére. az öreg rutinos rókák, ahogy felszállnak mennek hátra a deckre és hálózsák le a földre, aztán alszanak, olvasnak, dumálnak, kártyáznak, zenét hallgatnak, ki mit csinál. de jó az is, ha csak simán odaállsz a korláthoz és bámulod a tengert, bár aki tengeribetegségre hajlamos, az ezt ne csinálja, mert így jön elõ a leggyorsabban. jó élmény az is amikor kiköt egy-egy szigeten, aztán ahogy elindul, jó képeket lehet csinálni ilyenkor.
  a hellenic, az más, ez egy hipermodern katamarán, piros-fehér, olyan mintha egy repülõgépen ülnél, olyanok a székek is, marha gyorsan megy. légkondi van. de kétszer olyan drága és szerintem nem egy nagy élmény, de sokan meg erre esküsznek, el kell dönteni. nézd meg mindkettõ honlapját, ott vannak képek is.

  #124671 Hozzászólás

  monalisa

  blue star

  hi!
  mi athénig sky-jal megyünk, majd egy kis lefkádai kitérõ után irány santorini. már megvan a kompjegy is. mesélnél a kopmról picit részletesen? teljesen be vagyok már sózva 39 nap mulva indulás :)

  költésgek: repjegy dec-ben véve 2 fõre 24000,- mindennel. komp: 57,1 EUR retur.

  #124670 Hozzászólás

  jess

  jelenleg legolcsóbb

  szerintem az alábbi három lehetõség:
  skyeurope-val bp-athén-bp fapados ( ez most kb. 30 rugó mindennel együtt egy júliusi idõpontra ) + athén-santorini-athén komp ( ez kb. 16 rugó oda-vissza, forrás: http://www.gtp.gr és http://www.bluestarferries.com ). szóval összesen 46-50 ezer Ft-ból kijön oda-vissza. én itt most az olcsó deck ticket-tel számoltam. ha drágább kabin jegyet veszel vagy nem a bluestarferries-el mégy hanem a hellenic seaways gyorsjáratú katamaránjával akkor lehet kétszer-háromszor ennyi is, viszont gyorsabban ott vagy. összehasonlításul: bluestarferries: 8 óra, hellenic: 4 óra. de a sima kompok szinte mindig késnek 1-2 órát, tehát a bluestar lehet 9-10 óra is, viszont nagyon király. majd írok róla ha érdekel.ez a kompolás egyébként nagy buli, ha véletlenül tengeribeteg leszel, akkor viszont egy rémálom.
  másik lehetõség a wizzairrel krétára ( heraklion ) és onnan kompolni. igaz hogy heraklion – santorini sokkal rövidebb út, mint athén – santorini, viszont a wizz járata krétára drága, kb. 50-55 ezer jelenleg a bp-heraklion-bp mindenestül.
  3. lehetõség:
  bécsbõl repülni santorinire. bp-bécs-bp busszal ez kb. 10 ft oda-vissza és a bécsi reptéren rak le. bécs -santorini -bécs most 180-250 euro között vannak repjegyajánlatok, itt nézd: http://www.ltur.de
  http://www.restplatzboerse.at
  http://www.condor.de
  de az ltur.de-en most van olyan ajánlat bécsi indulással, hogy két fõnek repjegy+szállás kamarin egy hétre úszómedencés villában: 744 euro. az kb. 200 ezer Ft. reggeli benne van. szerintem nem egy rossz ajánlat. de van sok másik, még jobb szállás, kicsit drágábban, amit én írtam az most a legolcsóbb.

  #124669 Hozzászólás

  Utazó

  Valóban

  jó és igaz a leírás, de egy dolgot hiányolok belõle.
  Nem említi a három féle strandot: “Black”, “Red”, “White”! Ez is Santorini sajátossága!

  #124668 Hozzászólás

  csokinyul
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  santorini

  és ha elõtte valami jót és érdekest akarsz olvani santorinirõl, javaslom a következõ oldalt: http://www.top7.hu/site.php?data%5Baction%5D=magazin&data%5Bid%5D=236&data%5Barticle%5D=yes

  #124667 Hozzászólás

  Utazó

  Idén is van MALÉV charter (Járatszám MA1226/7)

  http://www.malev.hu honlapon belül: céginformáció/charter/menetrend/charter nyári menetrend.
  Ott találsz egy xls. táblázatot abban benne van Santorini. Közös járat megy vasárnaponként Heraklionba és Santorinire.
  A gépet az APOLLON TRAVEL bérli ezért náluk lehet rá jegyet vásárolni!

  APOLLON TRAVEL Budapest, 1065. Bajcsy-Zs út 45.

  Tel: 269-5855

  Azt nem állítom, hogy ez a legolcsóbb, de mindenképpen a legegyszerûbb és legkényelmesebb!

  #124666 Hozzászólás

  kristi

  entudok

  En tudok egy olcso jaratot de az stockholmba megy. E 20 a ryanairrel. megeri, nincs messze santorini. innen buszok is mennek oda, menetido ket nap, de ebed van, meg kenyelmes is. Legkondi garantalt. Irj:

  kristi82@freemail.hu

  puszi

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólás: Santorini
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.