Sarasota kornyeken mit lehet csinalni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Sarasota kornyeken mit lehet csinalni?

 • Indította
  Témakör
 • #53152 Hozzászólás

  Julia

  3 honapig Sarasotaban leszek. Mit lehet a kornyeken csinalni, akar a partvonalon, akar “belfoldi” iranyban? Van valmi erdekes mocsarvilag a kozelben?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458362 Hozzászólás

  Varga

  Ha te akkor voltal boldog amikor visszapillantoba lattad Floridat vagy hazamentel a nagy semmire vagy atmentel valami mas allamba ahol ugyan akkor a lizer leszel mint ami itt voltal ha itt nem talaltad fel magad a kornyeken sorry de ez van de sok sikert az uj helyeden remelhetoleg ott jobban erzed majd magad es nem a visszapillantot fogod ujra nezegetni :))

  #458304 Hozzászólás

  BM0922
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Negy evet eltem SRQ kornyeken. Soha nem mosolyogtam meg ugy eletemben, mint amikor a visszapillanto tukorbe pillantva lattam Floridat.

  #457646 Hozzászólás

  Jövevény
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Elég hosszú lista lehet, pl meglátogatod Kozsót, vagy Tofit, elmész a magyar fesztiválra, vagy a magyar misére. Napozol a parton ahol csodálatos szép fehér a homok. Tampa vagy Miami elég közel van, el lehet menni hajó útra, vagy airboat-ozni everglades-en, aligátort nézni. Búvárkodhatsz, ezezhetsz, buszos város nézés. Lehet repülni, ejtőernyőzni, vadászni, horgászni, jet-ski-zni. Robogó bérlés, Esetleg Harley bérlés. Van ATV park, ATV bérlés, cross motor bérlés. Nagyon jó go cart pályák. Ybor City, sétáló utca, szórakozó helyek, bar egymás mellett. Dinó park, repülő muzeum, stb. Én sosem unatkozom ott.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Sarasota kornyeken mit lehet csinalni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.