Segítek USA-val, segíts Thai földel (csak aki élt kint)

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Segítek USA-val, segíts Thai földel (csak aki élt kint)

 • Indította
  Témakör
 • #19484 Hozzászólás

  személyesen szeretnék beszélni valakivel aki élt Thaiföldön, én USA-ban éltem, talán tudunk jótanácsot adni egymásnak. Itt elérhetsz : kotreba@yahoo.com

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #197570 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Az amcsiknak van a legjobb és legrégibb forum és info. hálozatuk a nagyvilágrol. Minden nácio, még magyarok is itt kezdték a tájékoztatást az otthoniaknak. Természetes hogy azok kezdték akik már régebben lemásztak a fárol. Igy aztán angolul direkt lehet társalogni minden nácio jártasabb és értelmesebb tagjaival saját forumjukon. Aki az angolban gyenge, az Amerikában a net-en és a nagyvilágban is gyenge, és állandó kisebbségi zavarokkal küszköd.

  http://groups.google.com/group/soc.culture.thai

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Segítek USA-val, segíts Thai földel (csak aki élt kint)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.