Segítség – kanadai vízum

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Segítség – kanadai vízum

 • Indította
  Témakör
 • #17324 Hozzászólás

  Mar

  Hello!
  Tud valaki segíteni nekem? Leadtam kanadába turista vízum igénylést, de nincs türelmem kivárni, míg elbírálják, nagyon kellene már kimennem Kanadába. Nincs valakinek a követségen egy ismerõse, aki meg tudná kicsit gyorsítani a dolgokat? Természetesen megfelelõ díjazás ellenében…
  Köszi elõre is!
  Ma…

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174461 Hozzászólás

  Marci

  idõ

  Utazási irodán át adtam le, talán még úgy a legbiztosabb… Most úgy 4-5 hét az elbírálási idõ, és ezt nem akarom kivárni, megpörgetném ha lehet. Amúgy Calgaryba készülök.
  Marci

  #174460 Hozzászólás

  Balint

  nem ertem

  Hogy adtad le?? Levelben?
  En szemelyesen mentem es azonnal elbiraltak es meg aznap elkeszitettek a vizumot. Ez Februarban volt, most lehet hogy tobb az igenylo.
  Melyik varosba akarsz menni?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Segítség – kanadai vízum
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.