Segítség, pedofíl a férjem??!!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Segítség, pedofíl a férjem??!!

 • Indította
  Témakör
 • #22127 Hozzászólás

  klau

  sziasztok

  férjem 32 éves, én 27 vagyok, 5 évig együtt voltunk, majd megházasoddtunk, most 2 éves házasok vagyunk, jól megvoltunk, sok az azonos érdeklõdési körünk stb. én egy vállalatnál dolgozok, férjem vállalkozó, mellete meg angolból korrepetál hétköznap, középiskolásokat.
  kb. két hete történt egy olyan eset, ami nagyon megrázott.
  úgy volt, hogy szokás szerint fél hatra érkezek (délután) haza, de a fõnöknek születésnapja volt, így mindenkit korábban elengedett. kb egy 2 órával. Megyek haza, elõszobába érek, amikor az egyik szobából tompa hangokat hallok, lassan, úvatosan odamegyek, az ajtó kb. résnyire ott volt, s amit akkor láttam, még ma sem tudok napirendhez térni. a Férjem egy 17 éves fiatal lányt cumiztatott…
  nem nyítottam be.. visszaöltöztem, s mentem el, majd késõbb visszamentem, ekkormár nem volt nála senki. nem mondtam el neki, s azóta se, félek, hogy ez házasságunkat és kapcsolatunkat veszélyeztetné, ráadásul most hétvégén elment a lányhoz, azt mondta, hogy nem ért vmit a lány, s õneki ugyis elkell menni (irodába), így felnéz hozzá is.
  Olyan 5kor ment el, s este 10kor érkezett haza, holott a ház és az iroda között kb 15 perc az út….
  nem tudom mit tegyek, teljessen elvagyok keseredve, fõleg, hogy egy 17 éves kis ribanccal csinála ezt, mit tegyek ?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 65
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #235004 Hozzászólás

  gyeró

  szerintem

  a fater egy kretén pedofíl állat, remélem egyszer majd összegyülnek az ajtod elõtt a sok 15 éves 16 éves csajok faterjai, aztán szétbasszák a fejedet baseballütõkkel

  #235003 Hozzászólás

  pasi

  Fater

  Azért az durva, hogy 25 felett egy nõ nem igazán vonzó… Fater, Te meg sem érdemelsz egy igazi jó nõt! A tied lehet az összes 25 alatti!!!

  #235002 Hozzászólás

  Fater

  a vérrel és ösztönökkel vitázni nem lehet

  a tény a fiatal lányok szebbek jobbak,nõiesebbek,izgatóbbak.Egy nõ már nem igazán vonzó 25 kora után ,értem ezt kivûl és belül. 25 korára a nõ kiégett ha nem rendeltetés szerûen család anyává nem válik,vagy végképp elnem dönti ,hogy kalandor singlivé nem válik,kettõ közötti állapot nincs.Ha megcsal a pasid,csald meg te is,sok nõ van és férfi. ha ezt nem akarod akkor nincs más mint tiszteletre méltó családanyává válnod,és az ilyen kis bakikat elnézni a férjednek. Ösztönök különbözõek,ti az anyagiakra mentek mi pedig a formás popsira(minél többre). ha ez nem jó neked,szerezz egy kutyát és kenegesd magad néha csokival.

  #235001 Hozzászólás

  Girl

  bigboynak!

  Nem értek Veled egyet! Egyre több a megcsalás az értelmiségi emberek között. Azt hinnéd, hogy kifogtál egy szép és értelmes nõt, aztán csalódás a vége. Persze nem lehet általánosítani, mindig vannak kivételek.
  A nappali tagozatos egyetemista lányoknak például sokszor máson sem jár az eszük, csakhogy minél több buliban benne legyenek, és a jó pasikat sem vetik meg. Ez tény. Tudod Te mi zajlik a kollégiumokban?

  #235000 Hozzászólás

  MOST

  MOST!!

  KÉREM A PICSA SZÁMÁT !!!!!!!!!!!!

  #234999 Hozzászólás

  bigboy

  10éves

  csajok között sok buta picsa van, kurva az öszes, fõleg szakközepesek, szakmunkások

  #234998 Hozzászólás

  Laura

  KLAUnak

  Sokaig tarttott, amir rajottem, mi az hogy cumiztatott!
  Hat miert nem kerdeztel ra?????????????????????
  Nem ertelek!! Ez baleksag!

  #234997 Hozzászólás

  ja

  és

  szerintem nem Klau a ringyó, hanem azok a tizenéves csajok, akik képesek lefeküdni egy nõs emberrel. Ne mondja senki, hogy ez nem így van. Az a férfi, aki meg szereti a friss húsokat, jobban tenné, ha sose nõsülne meg. Sok nõvel szívességet tenne. Meg sem érdemelnek egy normális nõt!

  #234996 Hozzászólás

  Girl

  Nos

  Érdekes, hogy Klaut hibáztatjátok, azért mert a férje megcsalta. Vannak nõk, akik nem úgy szomorkodnak, hogy depressziósak lesznek és otthon sírdogálnak a volt kedves után, hanem sokkal inkább az eszükkel gondolkoznak és tudják, hogy hogyan lehet visszaszerezni a fiút. Engem csaltak már meg, és mikor a “párom” észrevette, hogy nélküle is milyen jól érzem magam más férfiak társaságában(meg nem csaltam) ,kézzel-lábbal jött volna vissza hozzám. Ez így van. A fiúk nem szeretik az utánuk sírdogáló nõket.
  Egyébként én pontosan ezért nem fogok soha férjhez menni, így sosem kell majd elvállnom vagy éppen azon rágódnom, hogy a párocskám épp kivel csal meg.

  #234995 Hozzászólás

  vadallat

  12 nem baj

  A ferjed egy jo csavo aki tudja mi az a sex.Ez nem pedofilitas,mert a csaj mar jo korban van.Foleg ha a csaj is akarja,es szeretik egymast,ami valoszinu,mert ha nem akkor egy kurvat lattal.Senki nem szopik csak ugy.Amugy meg nincs abban semmi hogy a csaj fiatalabb 10-15 evvel.Nekem is volt 12 eves szeretom 24 evesen.Meg ma is arra gondolok.Imadtam a csajt.

  #234994 Hozzászólás

  Odep

  Bitang+Fater

  hy, én 27 vagyok, de imádom a friss mézédes tinipuncikat, egyszerûen qrva jóóók ! mindenkienk ajánlom, én simán megyek 18 alá, de 15 alá nem, olyan jó testük és helyes kis puncijuk van

  #234993 Hozzászólás

  Joly

  Hoember

  ez frappáns volt :)

  #234992 Hozzászólás

  Hoember

  Szegyenfoltok

  A leragott csonton megjelentek a higagyu bunkok. Jo etvagyat!

  #234991 Hozzászólás

  Bitang

  Klau+Fater

  Klau: Osszinten megmondva en is 30 eves vagyok es a 20 ev alatti csajokra bukok. Kolyok koromban pedig az idosebbekre.Ez termeszetes, ami szep az szep. Az oregek a gerontofileknek valok.

  Fater: Khiraly vagy Fater! hajra, en is ezen munkalkodom ! Egyem meg a 17 evesek puncijat!

  #234990 Hozzászólás

  Fater

  a topik indító egy repedtsarkú

  szutyok és valószínû rosszul néz ki,és irígy a fiatal szép csajokra.A srác jól tette ha ezt a gyors lelépõt megcsalta,valószínû unalmas volt és csak az anyagi és egszisztenciális dolgok miatt volt a fiúval,sõt valószínû,hogy õt is egy korepetálison kefélte meg a tanár úr (az elsõn). Más egy férfi nem öregszik olyan gyorsan mint egy nõ,a legtöbben 45 éves korukig,van ilyen ismerõsöm zsinórban viszik haza a tinicsajokat. Én magam részérõl 18-tól lejjebb nem megyek,de néha muszáj,zaklatósak ezek a kiscsajok néha. Más,egy nõ 25 után már család anyának kellene hogy legyen(biológia),hanem szörnyû unalmas,házsártos rakás szarrátudnak válni.
  Hajrá mindenkinek! Szépek és izgalmasak a fiatal lányok,öreget pedig mindig találsz!

  #234989 Hozzászólás

  Ketszinu

  3xboyznak lecke: noi logika 1 megertes

  Sajat adatok:
  Kiszemelt: van, tobb is
  Komoly jelolt: nincs

  A ket szemely nem ugyanaz.

  #234988 Hozzászólás

  Egyetértek

  Egyetértek Botránnyal.

  Szerintem Klau mártírt akar csinálni magából, pedig csak egy ócska ribanc. Ha annyira megviselték volna a történtek, nem lenne képes vagy fél évig hapsira nézni.
  Annyit mondok, hogy ha normálisan kinézõ, vidám és életrevaló hapsit akar magának, jobb ha beletörõdik az ilyen dolgokba. A férfiaknak a vérében van a vadászat.
  Ezen nem Õ fog változtatni, az biztos.

  #234987 Hozzászólás

  Botrány

  Botrány amit a nõk mûvelnek

  bár éppen a megcsalt fél jelezte gondját a topicban,de idejekorán kiderült:nem bánja annyira a dolgot.Nagyon szerethette a férjét ez a Klau.1000%,hogy nemegyszer megcsalta az urát és mivel õ saját szemével látta a dolgot,a világba kiáltotta a bánatát.
  Kedves Hölgyeim,komoly felmérések vannak a megcsalásokról.Örömmel jelentem Mo.-on a nõk több partnerrel is félrelépnek a házaságuk alatt.Sõt már piálnak is,sõt szarnak a gyerekvállalásra,mitõbb minden további nélkül váltanak partnert,kit zavar ha az elhagyott ember néhány gyerekének az apja.Nyilván szemétség minden nõt ebbe a körbe helyezni,akinek nem inge ne vegye magára,de sajnos a
  korszerû nõk sokkal undorítóbbak a férfiaknál.Mi legalább ha botlunk vétkezünk nem fényezzük a dolgot magunk elõtt.
  Jelentem,én 50 évesen még vígan alapíthatok családot,de a sok önzõ,anyagias picsa 50 évesen a jó nagy magányba fog süllyedni a kutyának sem kell majd és ezt a mában alapozza meg…

  #234986 Hozzászólás

  Dr Leo

  Erzelmek

  Kedves Klau, valami nem stimmel itt. Az erzelmek ugyanis nem gomb nyomasra mukodnek bennunk. Ha valakihez erzelmileg kotodsz, akkor komolyan megraz egy ilyen eset, utana pedig mely nyomokat hagy. Ennek egyik jele, hogy sokaig nincs kedved uj kapcsolathoz. Legtobb embernel fel ev, vagy akar egy, de tobb ev is eltelhet, mire kiheveri. Termeszetes reakcio jon: egyszeruen nem bizik a masik nemben, nem kepes nyitni uj kapcsolat fele. Ki kell heverni. Ez nem elhatarozas kerdese, hidd el.

  #234985 Hozzászólás

  Vanda

  Klauról

  Én nõ létemre le akartam beszélni a válásról. Azt akartam javasolni, hogy hagyja a francba az egészet, van ilyen a pasikkal néha, amíg nem történik meg mégegyszer, ne rúgja fel a házasságát. A következõ alkalom az már más tészta, azt már komolyan kell venni, akkor el lehet társalogni már az elsõrõl is, és gyorsan kirúgni. Addig csöndben adni kell még egy esélyt, de úgy, hogy õ ne tudja, hogy én tudom, mert akkor elszáll, azt hiszi máskor is lehet.
  De itt más volt a helyzet. Nem volt ez annyira megrázó, legalábbis úgy tûnik. 3xboyznak igaza van valószínûleg.
  Vagy kamu volt az egész, vagy Klau csak csámcsogni akart egyet még a nagy nyilvánosság elõtt, igazolni saját magát, mert a kolléganõi már unták a dumáját.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 65
Hozzászólás: Segítség, pedofíl a férjem??!!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.