segitségkérés vizumhoz

Kezdőlap utazas.com Fórum Ausztrália és Óceánia segitségkérés vizumhoz

 • Indította
  Témakör
 • #25324 Hozzászólás

  Sziasztok!!!!!!!!
  Szeretnék segitséget kérni tõletek,aki tud hozzászólni ehez a kérdéshez. Nagybátyám kint él ausztráliában és már öregek,gondozásra szorulnak.Szeretnék hogy kimenjük hozzájuk mert nincs más rokonságuk.(párommal és 3 éves kislányommal).
  Légyszives segitsetek hogy hogy tudnák elindulni ezügyben,és milyen vizumot kérjek ha hosszabb idöre akarunk kintmaradni és munkát is szeretnénk vállalni.
  Segitségeteket elõre is megköszönöm:Simon Csaba

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #299326 Hozzászólás

  Béla6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  www.ausztralia.net

  Szia Csaba!

  Nézd meg a címben szereplõ címet!

  #299325 Hozzászólás

  laci

  vizum tipusa

  Sem a nagykovetseg, sem senki mas rajtad kivul nem fogja tudni eldonteni helyetted, hogy neked pont milyen tipusu vizumra is lenne szukseged. Mar csak azert sem, mert kismillio fele letezik, mind mas es mas jogokkal, kovetelmenyekkel, es atfedesekkel. Ezt neked kell eldontened. Ha eldontotted, akkor tud majd a nagykovetseg es a magamfajta hozzaszolok is esetleg segiteni, hogy az adott vizum megszerzesehes mit es hogyan kell tenned.
  A legfontosabb dolog: a vizumot a nagykovetseg (vagyis a bevandorlasi hivatal) adja, szoval az a mervado, a vilagosan leirt kovetelmenyeket kell teljesiteni. Itt tanacsokat, elmenybeszamolokat, javaslatokat stb olvashatsz, de vizumot en sem tudok adni. Veselkedj neki megint a hivatalos forrasnak, es probald eldonteni, ha meg vegkepp nem megy, akkor beszelj egy hivatalos ugynokkel, kozvetitovel. A legfontosabb: csak akkor tud barki is segiteni, ha TE magad mar tudod hogy mit akarsz.

  #299324 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  C’est la vie.

  Akarhogy is ragozzuk a kerdest, megis csak a nagykovetseg adja a vizumot. Az a donto amit ott mondanak, meg akkor is, ha se fule se farka a valasznak.
  Itt a forumon mindenki lehet szep is, okos is [ideertve szerenysegemet is ], de egykunk sem osztogat vizumokat.

  #299323 Hozzászólás

  követség

  Köszi a válaszod,már kérdeztem õket csak az a baj hogy adtak egy hivatali általános választ amibõl az én esetemre nem találtam megoldást.Ezért is gondoltam hogy hátha valaki tudna segiteni milyen irányban induljak el.

  #299322 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kovetseg

  Miert nem kerdezed meg a nagykovetseget? Foleg, hogy uj kormany van Canberraban tavaly novembertol.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: segitségkérés vizumhoz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.