Segitsen valaki! aussie visa…

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Segitsen valaki! aussie visa…

 • Indította
  Témakör
 • #20357 Hozzászólás

  Aussie

  sziasztok!

  Sziasztok!

  olyan Ausztraliaban elo magyarok honfitarsak segitseget, tanacsat kernem akik szponzoralt vizummal utaztak ki.
  Gondolom nem en vagyok az egyetlen akit rabul ejtett a kenguruk foldje. Ket eve jartam ott es azota folyamatosan azon torom a fejem, hogy mikent tudnek kimenni.
  Mar tobb mint egy eve nem elek Magyarorszagon de ez az eszaki levego nem tesz nekem jot es szeretnek tovabballni.
  Arra lennek kivancsi, hogy a szponzoralt vizummal lehet e munkat vallalni Australiaban? Pontosabban egy rokon alltal szponzoralt vizummal szeretnek kint dolgozni. Van valaki hasonlo cipoben jar? Nagyon orulnek es megkoszonnem a segitsegeteket. Aussie (Ireland)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #210774 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;))

  https://secure.liveinaustralia.com/skilled/default.asp

  Én ugy látom hogy oda azok mennek akikre ott szükség van, mint ahogy azt Lisa is ajánlotta itt a forumon. Ötven éve él ott. Tehát nem azok akiket egy rokon intéz, mert oda munka ajánlat kell, és a munkaadó a sponzor.

  Ünnepeket és vakáció lehet financirozni ottani mukával fiataloknak 3 hónapra. Ezután ha van munkaajánlat lehet maradni. Mo.-t nem látom ebben a programban. Ez egy vendégmunkás program az aratásra vagy szüretre.

  Pár érdekes chat program van lapokon, ahol ilyesmivel foglalkoznak 24/7. Nékem nem sikerült ez a live chat. Konzulátus pedig sokhelyen van és ilyesmit ott is megválaszolnak. Egyébként hogy kinek van oda sikere rögtön a lapon kipróbálhat, mert ingyen levizsgázhat.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Segitsen valaki! aussie visa…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.