Seychelles – 2005 Tél

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Seychelles – 2005 Tél

 • Indította
  Témakör
 • #36986 Hozzászólás

  Peter

  Sziasztok.
  Szimpi, lány útitásat keresek Seychelles szigetek-i utazáshoz.
  indulás 2005 Január 3. vagy 11.

  Köszi

  Peter(25)
  Budapest

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #358076 Hozzászólás

  Peter

  Január 3.-12!!

  Azóta se senki? :)

  #358075 Hozzászólás

  pet

  helló

  szeva szóval az árakrol annyit hogy igen nagyon drága kint minden kérlek irj egy emailt a havanna2@axelero.hu cimre es tovabbi infokat adok meg egy ket jo tanacsot is

  #358074 Hozzászólás

  Peter

  hi

  Hello,
  Köszi az infót, ha még több szívesen várom. Elvileg 3-an megyünk, unatkozni talán nem fogunk. bár én fõleg pihenni akarok majd. szerintem lesz idõ mindenre. mit kell még tudni a helyszínrõl? mikor voltál? volt aki azt említette, hogy rettenet étterem-árak vannak. mit tudsz errõl? vagy egyéb árakról? mit érdemes meglátogatni ott?

  #358073 Hozzászólás

  oi

  Hi jó választás, nekem nagyon bejött az utazas nem csalódtam.ajánlom hogy látogass el mahén kivül még pár szigetre nem fogod megbánni azt garantálom.Ha bulizni akarsz nem biztos hogy jól választottál, de szerintem nem nyüzsögni akarsz.Egyebkent itt vannak a vilag legszebb nõi.
  Mondhatni perfect csajok.Szoval jó utat kivánok remelem találsz utitársat magadnak. Udv pet

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Seychelles – 2005 Tél
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.