Sharm El Sheik Holiday Inn

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Sharm El Sheik Holiday Inn

 • Indította
  Témakör
 • #3345 Hozzászólás

  Cicus

  Ha valaki már járt Sharmban a Holiday Inn 4* Hotelben, írja meg a tapasztalatait. Köszi Cicus

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #81511 Hozzászólás

  gapa

  Ildinek

  Ildi, nagyon szépen köszönöm!!!

  #81510 Hozzászólás

  Ildi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Gapának

  Ebédet lehet fizetni, úgy emlékszem, de all incl-ra nem.

  #81509 Hozzászólás

  Cicus

  Ildinek

  Szia Ildi!
  Mi is a Karthagóval megyünk, és 14 és 17 éves gyerekekkel. Örülök a jó tapasztalatoknak, remélem mi is élvezni fogjuk. Egyébként tudsz írni valamit a szobákról, mi együtt leszünk egy szobában a gyerekekkel, remélem elférünk. Ti hogyan voltatok elszállásolva. Ja és a kaja milyen volt?

  #81508 Hozzászólás

  gapa

  Ildinek

  Szia Ildi!

  Mi is a Holiday Inn-be készülünk! Nem tudod véletlenül, van-e lehetõség helyben befizetni all incl-ra? Köszi

  #81507 Hozzászólás

  Ildi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Cicusnak

  Mi tavaly voltunk a Holiday Inn szállodában két gyerekkel (6 és 9 évesek) sajnos a gyerekek inkább a medencében szerettek fürdeni. Egyébként este is lehet medencézni, a víz nem hideg. A tengerpart hosszú és homokos a part. Mindig találtunk napágyat. A tengerben inkább úszni lehet, mert nagyon keskeny sávon homokos, aztán köves, majd következik a korallfal, ami gyönyörû. Én szívesen elmennék újra. Te melyik utazási irodával mész, mi a Kartagoval voltunk?

  #81506 Hozzászólás

  Cicus

  Biginek

  Igazad van lehet, hogy hülye kérdés volt a fedett medence téma, és biztosan eszükbe sem jut majd a zárt térben való lubickolás ha meglátják a csodás vízivilágot.
  Ugyhogy kalandra fel, már várjuk az utazást. Szia.

  #81505 Hozzászólás

  Bigi

  Jól van

  na! Igaz! Viszakozom! De nem gondolod, hogy a gyerekeidnek sokkal jobban be fog jönni, hogy az 50-80 centis halak között nyomulhatnak-korallok között (amikre vigyázni-nem lerúgni, meg vágnak is. de ezt csak úgy mondom):-)??? Egyébként szerintem nincs, de az tényleg egy annyira süti hely, hogy nem is baj:-) Na csumpa!

  #81504 Hozzászólás

  gapa

  Cicusnak

  1x már én is megkaptam a magamét valakitõl, ezért bravó Cicus!!!

  #81503 Hozzászólás

  Cicus

  Biginek

  Szia Kedves Bigi!
  Hát mit mondjak, szarul esett a válaszod. Tudod nem vagyok Francia Riviéra turista. A fedett medencét egyetlen okból kérdeztem, a két gyerekem esténként imádott ott is pancsolni, így igazán õket érdekelte. NE ítélj ha nem ismersz. Egyébként Tunéziában is volt szinte minden szállodában fedett medence, pedig ott is van meleg és kevés az esõ.

  #81502 Hozzászólás

  Bigi

  ??

  Lehet, hogy én vagyok eltájolva, de te tudod, hogy hova mész?? Ez a Vörös tenger partja ám! Úgy bizony:-)! Van négy medencéje(szerintem még sok is), a part a Vörös tengeren alapból sziklás! Az, hogy sajnos a turisták kedvéért egy csomó helyen telebaszták a partot homokkal, azért, hogy a törölközõm, a testem, a pipám, az uszonyom, meg minden cuccom tiszta szar legyen, az meg nagyon gáz. Sajnos igen: homokos a part( hál’ istennek nem mindenhol). Viszont ami pozitív: röplabdapálya, az homokos,ez kivételesen jó a homok szempontjából:-) A kertje szerintem mindenképpen nagynak mondható, de ha megkérdezed, hogy van e fedett medence egy olyan helyen, ahol 100 mm az évi csapadék, és mindig kurva meleg van, akkor erre én csak azt tudom mondani, hogy mihez képest. Beszarok! Ilyet még nem hallotam! Fedett medence a Vörös Tenger partján!

  A Francia Riviérai szar túristagyár! Az való neked!! De ne mondd ám, hogy milyen szemét vagyok, hogy savazlak! Minden infót leírtam! Ha meg van egész Sharmban egy fedett medence is, akkor az arabok a hülyék, hogy építenek.

  #81501 Hozzászólás

  Cicus

  HOliday Inn

  Bigi!
  Ha már jártál a szállodában, legalábbis ahogy írod benéztél, légyszíves írj valamit a partjáról, homokos-e, elég nagy területen van, és tudsz-e arról, hogy a 4 db kinti medencén kívül esetleg fedett is van. Egyébként ezt a szállodát választottuk, és remélem, hogy jól tettük. Köszi elõre is a választ. Szia.

  #81500 Hozzászólás

  Bigi

  Atomsirály

  Hali! Tök véletlenül néztem be ide(elõször). Szerintem nagyon király az a szálloda! Belül maga a szálloda egyszerûen annyira hangulatos, hogy lemész hídba. Én nem abban a szállodában voltam, hanem mellette egy másikban, de benéztem többször is, és nagyon tetszett! Kis házak vannak a kertben, azokban egy-két szoba, nem ilyen többemeletes magas hodály szar, a kertje gyönyörû, saját tengerpartja van, a recepció is nagyon kultúrált. Ha egyiptomba visszamegyek esetleg valamikor, és Sharmba vet a sors, én biztos, hogy abba a szállóba mennék, bármennyi pénzem lenne! Benéztem más ötcsillagos szállókba is, de egyik sem tetszett annyira, mint az! Nagyon faszányos, mindenképpen azt válaszd, ha rám hallgatsz. Szeva:-)

  #81499 Hozzászólás

  Mokus

  Holiday Inn

  Sharamban meg nem jartam. a Holiday Inn az egy hotellancolat. Atlantaban szaltam meg egyben. Olyan kozepes minosegu volt. Szerintem mindenhol ilyen szinvonalu.

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólás: Sharm El Sheik Holiday Inn
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.