Shopping City Süd

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Shopping City Süd

 • Indította
  Témakör
 • #34035 Hozzászólás

  Bécsi szelet

  Sziasztok!
  Az iránt szeretnék érdeklõdni, hogy hogyan lehet eljutni a SCS bevásárlókp.-ba? Hol kell átlépni a határt, melyik autópályán vagy úton kell menni. És ha már volt valaki ott, az is érdekel, hogy milyen üzletek vannak stb. Köszi:

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #347868 Hozzászólás

  Julie
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  SCS

  Hali
  Két út áll elôtted. Lehet ugyan több is,de nem írtad, hogy honnan jönnél.
  1;Sopron-Klingenbach-Bécs iránya,elôször autóút, majd autópálya, ezen tartod a Wien irányt kb.Soprontól 60-70 km-re lesz az SCS a bal oldalon,még Bécs elôtt.
  2;Hegyeshalom-Nickelsdorf-Wien ez az A4-es autópálya. Bécsbe érve tartod a Graz irányt, így keresztülmész a városon az autópályán, Bécset Graz irányában elhagyva kb 10 km-re jobbra lesz az SCS.Hegyeshalomtól ezen az úton kb 80 km.
  Az SCS-ben van élelmiszerüzlettôl(pl.Interspar) elkezdve cipôboltokon,mûszaki üzleteken(pl.MediaMarkt)át mindenféle üzlet,éttermek,kávázók,mozik, amilyenek otthon a plázákban megtalálhatóak.
  Nyitvatartás:H-Sze-P 9.30-19.00, Csü 9.30-21.00, Szo 9.00-18.00, V zárva.
  Örülök, ha segíthettem.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Shopping City Süd
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.