Siem Reap-bõl másik útvonal

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Siem Reap-bõl másik útvonal

 • Indította
  Témakör
 • #41834 Hozzászólás

  Max

  Valaki támadta már meg a thai határt Siem Reapbõl délre haladva Phnom Penhen, Koh Kongon keresztül? Phnom Penhbõl 1 nap alatt el lehet jutni Tratba illetve Ko Changra? Egyáltalán érdemes? Egyébként Phnom penh-i szállást is ajánlhatnátok. Ha nem rohannánk úgy, hol érdemes megállni Koh Kongban? Merszíbokú!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #391074 Hozzászólás

  slim
  #391073 Hozzászólás

  slim

  re: max

  De lehet, ha Sre Ambel fele mesz. PP-bol NH4, aztan Sre Ambel-nel ra az NH48-ra…

  #391072 Hozzászólás

  Max

  PP-Koh Kong

  Hála a válaszokért! :-) Phnom Penhbõl nem lehet közvetlenül Koh Kongba jutni Sihanoukville kihagyásával? Úgy olvastam valahol, hogy talán a Capitol Guesthouse elõl indulnak reggelente buszok arrafelé. Más. Marha jó, kis hangulatos guesthouse-t nem ajánlanátok PP-ben, mondjuk a tó partján?

  #391071 Hozzászólás

  patakiz

  megvan 1nap alatt

  igaz már pár éve volt de sok minden nem változhatott…
  a busz reggel 8korindult phnom penhbõl. szólni kellett a sofõrnek, hogy mi rögtön húzunk tovább a hajóval így még sihanoukvill határában megállt, ahol 2 motoros lesöpört velünk a kikötõbe. a hajó 12kor indult és 4re értünk a kambo kilépõhõhöz, sikerült jól helyezkedni és az elsõ motorcsónakosok 1ikével már húztunk is tovább a thai oldalra. optimális esetbe 5-re már thaiföldön lehetsz, de érdemesebb trat-ba aludni, mivel úgyis reggel cserélõdnek inkább a bugallo helyek koh changon.

  #391070 Hozzászólás

  slim
  #391069 Hozzászólás

  Csicsi
  #391068 Hozzászólás

  corall

  Phnomphen-Sihanoukville-KohKong-Trat

  ez az utvonal amit en jartam be,a fovarosbol lemesz busszal sihanoukville be kb 2-2.5 ora az ut ,nagyon jo aszfaltut(kamboban nagy dolog)itt eltolthetsz a tengerparton egy par napot nagyon sok vendeghaz van,kozvilagitas mar kevesebb ,szep tengerpart barokkal , delben indul a hajojarat koh kongba kb20 dollar korul van pontosan nem emlekszem sajnos ,ha viharos a tenger nagyon nagy buli!!!Koh kongban szinten eltolthetsz egy ejszakat ha van kedved van egy ket szalloda ,mondjuk inkabb panzio,ha kijossz a hajorol keruld el a taxisokat ne szolj senkihez csak egyenesen setalj be a foutcara kb2 perc ,nezz be az Allways Somewhere barba a fouton van tulaj egy angol ,nagyon rendes tag en eleg jol osszebaratkoztam vele.Kohkongbol motorostaxival atmesz a hidon megvagnak valami 4000 rielre hidpenz gyanant,ne fizess a motortaxisnak 2-3 dollarnal tobbet,a thai hatarnal meg csak atsetalsz ,legyen vizumod mert mar hallottam hogy valakit visszakuldtek ,tratba 5 dollar a minibusz

  #391067 Hozzászólás

  slim

  maxinak

  Nov.22 utan megmondom, erre jovok vissza. Ahogy lattam Sihanoukville-bol Koh Chang elerheto, PP-bol nem.
  PP-ben ezeket neztem:
  http://www.phnompenhonline.com/WebSites/RiverStarHotel.htm
  http://www.boddhitree.com/
  http://www.cafecaliforniaphnompenh.com/
  Van egy csomo olcsobb is, de en a Bonn Om Touk alatt leszek, ezert a River Star lesz a befuto.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Siem Reap-bõl másik útvonal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.